Najnovije vesti

OTMIČARI FUDBALERA SASLUŠANI, PRESRELI GA, OTELI MU KOLA I NOVČANIK: Evo kako su se branili pred sudom, pritvor Nikoli
Foto: Zorana Jevtić

uhapšeno četvoro

OTMIČARI FUDBALERA SASLUŠANI, PRESRELI GA, OTELI MU KOLA I NOVČANIK: Evo kako su se branili pred sudom, pritvor Nikoli

Crna Hronika

U četvrtak su su u istom tužilaštvu saslušane i dve devojke koje su te noći bile sa Milošem i Nikolom u društvu kada je napadnut fudbaler.

Miloš J. i Nikola S, dvojica od ukupno četiri napadača na fudbalera Alekse Terzića privedeni su iz policije u Treće osnovno javno tužilaštvo na saslušanje.

Obojica su se pred tužiocem branili ćutanjem, a nadležno tužilaštvo traži od suda da im se odredi pritvor kako ne bi uticali na dalju istragu.

Nikoli S. određen je pritvor za razbojništvo u cilju obezbeđenja prisustva okrivljenog kako bi se krivični postupak nesmetano vodio.

Na saslušanju u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu svedočila je Emilija N. devojka koje je u noći napada na fudbalera, bila u sivom "audiju" koji se poprečio i u kome su bili muškarci osumnjičeni za napad.

Ona je na svedočenju potvrdila da su Nikola S. i Miloš J. napali i maltretirali mladog fudbalera Terzića i uzeli mu kola, navodno zbog incidenta u saobraćaju.

Devojke su u svojoj odbrani izjavile da nisu učestvovale u napadu i da su te noći dosta popile.

Podsetimo, napad na fudbalera dogodio se pre nekoliko dana kada su dvojica mladića u društvu sa dvema devojkama presreli Terzića i oduzeli mu njegov "BMV" i novčanik sa novcem. Prethodno su ga maltretirali i tukli, a obojicu napadača fudbaler je prepoznao u policiji.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...