TUŽILAŠTVO O TEŠKOJ NESREĆI KOD VRANJA: Kamion prešao u suprotnu traku i direktno udario u autobus
Foto: T. S.

tragedija u selu ranutovac

TUŽILAŠTVO O TEŠKOJ NESREĆI KOD VRANJA: Kamion prešao u suprotnu traku i direktno udario u autobus

Crna Hronika -

Osnovno javno tužilaštvo u Vranju oglasilo se povodom teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u utorak ujutru u selu Ranutovac kod Vranja u kojoj je nastradao vozač autobusa preduzeća "Kavim Jedinstvo" Branislav M. (60), a vozač kamiona M.T. (24) zadobio teške telesne povrede.

- Dana 26. 5. 2020. godine došlo je do saobraćajne nesreće u selu Ranutovac, u kojoj su učestvovali autobus, vlasništvo preduzeća „Kavim -Jedinstvo“, kojim je upravljao B.M. (60), koji se kretao iz pravca Vranja, prema Vladičinom Hanu, i teretno motorno vozilo, kojim je upravljao M.T. (24), a koje se kretalo iz pravca Vladičinog Hana prema Vranju.

foto: T. S.

Nesreća se dogodila je vozač teretnog motornog vozila, iz sada neutvrđenih razloga, prešao u suprotnu kolovoznu traku namenjenu za saobraćaj vozila iz suprotnog smera, nakon čega je došlo do direktnog čeonog sudara.

foto: T. S.

Vozač autobusa je kolima HMP prevezen na odeljenje PTO ZC Vranje, gde je kasnije i preminuo. Vozač teretnog motornog vozila je, takođe, prevežen na odeljenje PTO sa teškim telesnim povredama.

Radnje vozača teretnog motornog vozila kvalifikovane su kao krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

foto: T. S.

Tužilaštvo je naložilo da se izvrši uviđaj lica mesta, i da se nakon toga naknadno konsultuje tužilac", saopštava Osnovno javno tužilaštvo u Vranju.

Kurir.rs/T. S./Foto: T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track