OBDUKCIJA POSLE STRAVIČNOG ZLOČINA U NEMAČKOJ: Ubica Srpkinju izbo čak 50 puta
Foto: Profimedia, Facebook

užas

OBDUKCIJA POSLE STRAVIČNOG ZLOČINA U NEMAČKOJ: Ubica Srpkinju izbo čak 50 puta

Crna Hronika -

Monstrum poreklom iz Srbije (24) zverski nožem usmrtio svoju bivšu devojku Violetu R. u gradu Hagenu i oteo njenu ćerku

BERLIN - Obdukcija je utvrdila da je mladić (24), poreklom iz Srbije, zverski sa 50 uboda nožem izbo svoju bivšu devojku Violetu R. (38), koja je u ponedeljak pronađena mrtva u iznajmljenom stanu u Hagenu.

On je pre zločina boravio u zatvoru zbog sumnje da je učestvovao u trgovini ljudima, a nalazi se i na međunarodnoj poternici, te bi trebalo da bude izručen Srbiji, prenose nemački mediji.

Krvavi pir

Podsetimo, Violetino telo pronađeno je nedelju dana nakon smrti 15. juna u iznajmljenom stanu u Hagenu, gde je je boravila sa svojom ćerkom (3). Policija je slučajno saznala za zločin jer je došla da uhapsi Srbina, za kojim je bila raspisana poternica.

- Obdukcija je utvrdila da je Violeta iskasapljena. Pretpostavlja se da je Violetin bivši partner kobnog dana došao kod nje i njene ćerke u stan, gde je povremeno dolazio. Sumnja se da su se bivši partneri prvo žučno posvađali, nakon čega ju je on pretukao. Imala je povrede i modrice po celom telu - navode nemački mediji i dodaju:

- Uhapšeni je zatim uzeo nož i izbo Violetu čak 50 puta. Nasumično ju je ubadao po telu, dok je ona jaukala i molila za pomoć. Stan je bio jeziv - prepun krvi.

Oteo devojčicu

Violetina ćerka je bila u stanu, ali se zasad još uvek ne zna da li je ona očevidac stravičnog zločina. Nakon ubistva on je devojčicu oteo i odveo u stan u kome su pronađeni. Prema pisanju nemačkih medija, uhapšeni je traženi zločinac. Srpski državljanin je samo pet nedelja pre zločina izašao iz zatvora i policija ga je opet tražila. Naime, on je u zatvoru bio jer je osumnjičen zbog trgovine ljudima. Nepoznato je zasad da li je u pitanju prostitucija.

B. T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track