TRAGIČAN ISHOD TUČE SEKIRAMA U UŽICU: Teško povređeni muškarac preminuo u bolnici, 2 učesnika u pritvoru
Foto: Kurir

podlegao povredama

TRAGIČAN ISHOD TUČE SEKIRAMA U UŽICU: Teško povređeni muškarac preminuo u bolnici, 2 učesnika u pritvoru

Crna Hronika -

D. M. (35) iz Užica koji je teško povređen u tuči koja se u ponedeljak kasno uveče dogodila u užičkom naselju Kapetanovina i u kojoj su korišćene i sekire, preminuo je u bolnici i pored svih napora lekara da mu spasu život.

Mladić je posle tuče sa teškim povredama glave prebačen u užičku bolnicu, zatim i u Klinički centar u Kragujevcu ali je, nažalost, izgubio život.

Njegov rođeni brat M. M.(33) koji je u tuči zadobio lakše povrede posle ukazane pomoći u Opštoj bolnici u Užicu pušten je na kućno lečenje.

Užička policija uhapsila je dan posle tuče B. Č.(20) iz Užica, takođe učesnike tuče, zbog sumnje da je počninio krivično delo teška telesna povreda u pokušaju, a dan kasnije i S. T. koji je u trenutku hapšenja bio pod sumnjom da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju, odnosno da je sekirom udario M. D. u glavu i teško ga povredio.

Do tuče u naselju Kapetanovina u kojoj su učestvovala četvorica mladića došlo je u noći između ponedeljka i utorka kada su, prema nezvaničnim podacima u ovo naselje došli braća M. D. i M. M. tražeći navodno S. T.

Ubrzo su se na ulici pojavili B. Č. i S. T. noseći sekire , došlo je do žestoke svađe, psovanja, gađanja raznim predmetima a zatim i do tuče u kojoj su korišene sekire i u kojoj je M. D. teško a njegov brat M. M. lakše povređen. B. Č. i S. T. pobegli su sa lica mesta, B. Č. je uhapšen sutradan, a S. T. dan kasnije.

S. T. je u trenutku incidenta imamo nanogicu, odnosno bio je u kućnom zatvoru zbog jedne ranije izrečene presude.

(Kurir.rs/Z.Šaponjić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track