Čuvar sprečio Srbe da siluju Ukrajinku

Čuvar sprečio Srbe da siluju Ukrajinku

Crna Hronika -
Ukrajinka je u svojoj prijavii navela da su napadači pokušali da sa nje skinu odeću, dok je ona pokušavala da pobegne, jedan mladić ju je držao, a drugi silom skidao odeću

BUDVA – Ukrajinka V.K. (35) ispričala je policijskim inspektorima da su je dvojica mladića pokušala u zoru silovati na Slovenskoj plaži, a policija je posle kraće potere uhapsila državljanina Srbije M. B. (26) iz Kruševca i Republike Srpske B. Ž. (39) iz Milića, koje je djevojka sumnjiči za napastovanje.

Budvanska policija izjavila je da je Ukrajinka u prijavi navela da su je mladići navodno napali na šetalištu ispod otvorenih šankova kod “ Trokadera” dok se vraćala iz provoda u iznajmljeni apartman, objavile su podgoričke Vijesti.

Ukrajinka je u svojoj prijavii navela da su napadači pokušali da sa nje skinu odeću, dok je ona pokušavala da pobegne, jedan mladić ju je držao, a drugi silom skidao odeću, a pokušaj silovanja dogodio se pred zoru.

Opisala je momke kao zgodne, jake sportiste pa je ona bespomoćno samo vrištala i dozivala nekogU svojoj prijavi navela je da ju je spasio noćni čuvar koji je čuo njeno dozivanje i pozvao policiju.

Proverom Vesti su utvrdile da je zaista noćni čuvar pozvao policiju koja je uhapsila državljanine Srbije M. B. (26) iz Kruševca i Republike Srpske B. Ž. (39) Milića.

Oni su privedeni u stanicu policije u Budvi, a protiv njih je podneta krivična prijava za pokušaj silovanja, a posle saslušanja kod tužioca u Podgorici određen im je policijski pritvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track