NOVI DETALJI ZLOČINA U KOTEŽU: Unuk narkoman baku ubadao nožem, ALI I ŠRAFCIGEROM! ODMAH UHAPŠEN!
Foto: Kurir

HOROR U BEOGRADU

NOVI DETALJI ZLOČINA U KOTEŽU: Unuk narkoman baku ubadao nožem, ALI I ŠRAFCIGEROM! ODMAH UHAPŠEN!

Crna Hronika -

David D. (24), uhapšen je danas popodne zbog sumnje da je oko 16 sati nožem ubio svoju baku Desanku D. (70) u njenom stanu u Ulici Franca Bevka u Kotežu.

Kako nezvanično saznajemo, mladić je navodno zavisnik od narkotika i od svoje babe je tražio novac koji je, kako se pretpostavlja, hteo da potroši na drogu.

Od nje je, nezvanično, zatražio 50 ili 100 evra, a pošto mu ona nije dala pare David je, kako je saopštio MUP, uzeo nož i šrafciger i više puta ubo nesrećnu ženu koja je na mestu ostala mrtva.

Dugogodišnja prijateljica ubijene žene ispričala je za Kurir da je Desanka u stanu živela sa unukom, ćerkinim sinom, koji je bio nepokretan jer je doživeo nesreću na gradilištu.

Mesto zločina, zgrada u Kotežu u kojoj se dogodilo ubistvo
Mesto zločina, zgrada u Kotežu u kojoj se dogodilo ubistvofoto: Kurir

- Nekoliko sati pre ubistva Desanka je bila kod mene, posle čega je otišla u kupovinu. Starala se o unuku koji je doživeo teške povrede, kupovala im hranu i sve šta treba... A onda mi je komšija javio da je Desanka u meduvremenu ubijena. Zgrozila sam se. Toliko se dugo znamo, bila je divna žena, bile smo dobre prijateljice, ja sam joj i našla taj stan u kom je ubijena da živi u njemu, samo da budemo blizu, da možemo da se družimo... - kaže naša sagovornica kroz suze.

Nezvanično, unuk ubica je babu retko viđao i živi na drugom kraju Beograda. Brzom intervencijom policije, on je zatečen na licu mesta i odmah uhapšen. Monstruozni zločin je gledao drugi Desankin unuk koji nije mogao da joj pomogne jer je vezan za krevet zbog pomenutih povreda na gradilištu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom Višem javnom tužilaštvu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track