ONA HOĆE DA SE VRATI, JA JOJ KAŽEM DA MI PLATI! Da li je ovim jezivim stihovima reper NAJAVIO OTMICU?
Foto: screenshot Facebook

uhapšen

ONA HOĆE DA SE VRATI, JA JOJ KAŽEM DA MI PLATI! Da li je ovim jezivim stihovima reper NAJAVIO OTMICU?

Crna Hronika -

Meštani Leskovca šokirani su hapšenjem lokalnog repera N.P., osumnjičenog da je prošlog ponedeljka oteo devojku i do utorka popodne je držao zatočenu u svojoj vikendici u okolini grada.

Kako naši sagovornici kažu, N.P. je u jednoj od svojih pesama praktično najavio zločin.

Leskovac, reper, N.P.otmičar
foto: screenshot Facebook

- "Ona hoće da se vrati, ja joj kažem da mi plati...Ja sam đavo koji dolazi po svoje, ja nemam vremena čak ni za ljude moje. Gledam samo sebe i pratim sjajne zvezde", stihovi su pesme koju je objavio. Slučajno ili ne, on je upravo svojoj devojci tražio novac da bi je pustio da se vrati roditeljima, sada ovi stihovi deluju jezivo i kao da je on zapravo najavljivao otmicu - pričaju meštani.

Podsetimo, leskovačka policija stavila je lisice na ruke N.P. koji se sumnjiči za protivpravno lišenje slobode i pokušaj iznude. Naime, N.P. je devojku sa kojom je desetak dana bio u vezi oteo, a onda je primoravao da zove svoju porodicu i traži da mu daju 3.300 evra kako bi je pustio. Međutim, on se u nekom momentu predomislio i devojku pustio.

- Ona je sa roditeljima sve prijavila policiji, a N.P. je uhapšen. Devojka ima povrede po licu i rukama, istraumirana je zbog svega što se desilo - rekao je izvor.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja