BAGER KOPAO U DVORIŠTU DARKA ŠARIĆA CELE NOĆI: Šta se krije oko bele vile na Senjaku
Foto: Ana Paunković, Nenad Kostić

pljevljak uhapšen u

BAGER KOPAO U DVORIŠTU DARKA ŠARIĆA CELE NOĆI: Šta se krije oko bele vile na Senjaku

Crna Hronika -

Darko Šarić uhapšen je u velikoj međunarodnoj akciji.

Darko Šarić, Hapšenje, Privodjenje, Policija, Marica
foto: Ana Paunković, Nenad Kostić

Policija je čitav dan pretresala vilu narko-bosa na Senjaku, a prema nezvaničnim saznanjima Objektiva, u dvorištu kuće cele noći bio je bager koji je kopao, pretpostavlja se tražeći dokaze za dela za koja se Šarić tereti.

1 / 37 Foto: Kurir

Inače, Darko Šarić, njegov advokat Dejan Lazarević kao i ostali uhapšeni u velikoj međunarodnoj akciji policije, danas bi trebalo da budu izvedeni na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal.

01:46

Darko Šarić izveden iz vile

Kako Kurir saznaje, oni su sinoć oko ponoći prebačeni i u pritvor u zgradi u Ustaničkoj ulici, ali bi njihovo saslušanje trebalo da bude obavljeno danas. Naš izvor otkriva da se kriminalna grupa za sada sumnjiči za ubistvo Milana Milovca Cigle, koji je bio jedan od najbližih Šarićevih saradnika, koji je ubijen u januaru prošle godine u Ekvadoru.

Inače je istovremeno u velikoj međunarodnoj akciji, zbog ubistva Milovca u Hrvatskoj uhapšen Petar Ćosić. Prema nezvaničnim informacijama Jutarnjeg lista, noćas su lisice stavljene i Manuelu Vuliću, zbog sumnje da je učestvovao u toj likvidaciji.

(Kurir.rs/Objektiv)

Bonus video:

06:23

Boža Spasić ima teoriju zašto je Šarić skinuo masku ON ŠALJE JAVNOSTI PORUKU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track