OVAKO JE GOVORIO GARGI KOJI JE POGINUO NA SANKAMA NA KOPAONIKU: Kao zaljubljenik u kvadove, na televiziji je upozoravao na OVO
Foto: Printscreen/Youtube/Televizija Vrnjačka Banja

u smrt otišao sa irenom

OVAKO JE GOVORIO GARGI KOJI JE POGINUO NA SANKAMA NA KOPAONIKU: Kao zaljubljenik u kvadove, na televiziji je upozoravao na OVO

Crna Hronika -

Dragan Vujić Gargi (39) iz Aleksandrovca poginuo je minulog vikenda na Kopaoniku, zajedno sa Irenom Radumilo (35) iz Novog Sada, u nesreći sa motornim sankama.

Gargi je povezao Irenu, a do tragedije je došlo kada je izgubio kontrolu nad sankama, koje su sletele u uvalu blizu Karaman grebena.

Vujić je danas sahranjen na groblju u selu Velja Glava, a veliki broj ljudi došao je da ga isprati na večni počinak, među kojima i stotine vozača kvadova, čiji je Gargi bio zaljubljenik.

On je pre devet meseci na skupu kvadova na Goču govorio o tim vozilima za TV Vrnjačka Banja.

"Najzahtevnije je voziti krosa, najlakše je voziti bagija, pa kvad. Nazahtevniji je kroser, na dva točka jer treba dosta fizički da budeš spreman, svaka prepreka, drvo ili kamen može dovesti do pada, zato svi imamo kacige, prvo moramo da čuvamo sebe, pa ostale", rekao je Dragan Vujić, ali nažalost nije uspeo da sačuva ni sebe ni Irenu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track