DETE SAMO-SAMCIJATO DRŽAO ZATOČENO U MIRIJEVU, A NJU OD NEDELJE DO PETKA U KRNJAČI Komšije: Samo se on šetkao po naselju!
Foto: Nenad Kostić, MUP

nisu ni znali da ta žena postoji, iz stana se ni muva nije čula

DETE SAMO-SAMCIJATO DRŽAO ZATOČENO U MIRIJEVU, A NJU OD NEDELJE DO PETKA U KRNJAČI Komšije: Samo se on šetkao po naselju!

Crna Hronika -

Njega smo viđali, znamo da je ovde stanovao, oduvek je bio jeziv, ali kad smo videli šta se dešava nije nam bilo jasno kako nju nikada nismo videli, kažu komšije iz Krnjače

BEOGRAD - Žena (47) koja je za nasilje prijavila Uroša Pašajlića (38) i tako razotkrila da on u stanu zarobljenu drži svoju osmogodišnju ćerkicu, te je tako spasla, još se oporavlja od zadobijenih povreda.

Naime, kako je Kurir objavio, Pašajlić je i nju držao zatvorenu u stanu u Krnjači gde je boravio dok je devojčica bila sama i zapostavljena na Mirijevu.

Uroš Pašajlić, Mirijevo
foto: Dado Đilas, MUP

- Njega smo viđali, znamo da je ovde stanovao, oduvek je bio jeziv, ali kad smo videli šta se dešava nije nam bilo jasno kako nju nikada nismo videli - kažu komšije iz Krnjače.

Prema njihovim rečima, iz stana nije dopirala buka, samo se on često šetkao po naselju. - Poslednji put sam ga videla pre nedelju dana otprilike, nismo imali pojma da maltretira tu ženu - kaže komšinica.

Inače, prema njihovim rečima, kad su videli ženu u zgradi, još je imala povrede na licu i oporavlja se od povreda. Podsetimo, Pašajlić je uhapšen juče u stanu na Karaburmi gde se krio pet dana.

Kako smo saznali od komšija tamo on je bio kod prijatelja i viđen je samo jednom, kad je stigao i parkirao automobil ispred kuće.

Njegova ćerkica tekođe još oporavlja i smeštena je na dečijoj klinici u Tiršovoj.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track