UBISTVO ČOVEKA U SMEDEREVU ŠOKIRALO SRBIJU: Evo kako su se BRANILE snaja i njene ćerke koje su osumnjičene za JEZIV ZLOČIN
Foto: Kurir

UBISTVO ČOVEKA U SMEDEREVU ŠOKIRALO SRBIJU: Evo kako su se BRANILE snaja i njene ćerke koje su osumnjičene za JEZIV ZLOČIN

Crna Hronika -

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu danas su saslušane M.I., A.I. i B.I. iz Smedereva, koje su pre dva dana uhapšene i zadržane zbog postojanja osnova sumne da su izvršile krivično delo Ubistvo u saizvršilaštvu iz čl. 113 u vezi čl. 33 KZ.

Sve osumnjičene su se branile ćutanjem, odnosno iskoristile su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu u ovoj fazi postupka.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Smederevu da se svim osumnjičenima odredi pritvor, u smislu čl. 211 st. 1 tač. 2 i 4 Zakonika o krivičnom postupku, odnosno zbog postojanja osobitih okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoke čije ispitivanje predstoji u istrazi, kao i obzirom na postojanje okolnosti koje ukazuju na uznemirenje javnosti.

Osumnjičenima M.I., A.I. i B.I. se stavlja na teret da su u porodičnoj kući u tavanskom prostoru, dana 23.5.2023. godine, prilikom svađe i međusobne tuče sa oštećenim, sada pok. V.I., istom zadale više udaraca po glavi i telu, gušeći ga u predelu vrata, usled čega je on zbog zatvaranja disajnih puteva preminuo.

Kurir.rs

Bonus video:

00:43

Ubistvo u Novom Sadu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja