SUDAR TRAMVAJA I AUTOBUSA U KNEZA MILOŠA: Preprečio se preko cele ulice, pa zakucao u banderu! Tramvaji stoje, 4 povređena (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/ Moj Beograd

saobraćajna nesreća U CENTRU BEOGRADA

SUDAR TRAMVAJA I AUTOBUSA U KNEZA MILOŠA: Preprečio se preko cele ulice, pa zakucao u banderu! Tramvaji stoje, 4 povređena (FOTO)

Crna Hronika -

Sudar se dogodio jutros oko 8, a povređeni su žena koja je vozila tramvaj na liniji 7 i troje putnika, dok u autobusu na liniji 85 nije bilo putnika

BEOGRAD - U mirno nedeljno jutro, na gotovo pustim ulicama, jutros je u jednoj od centralnih beogradskih ulica - Kneza Miloša došlo do sudara tramvaja i autobusa.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/ Moj Beograd

Nezvanično, u sudaru na raskrsnici s Nemanjinom, najmanje je dvoje lakše povređeno dok neki beogradski mediji javljaju da je reč o četvoro.

Naime, sudar se dogodio jutros oko 8, a povređeni su žena koja je vozila tramvaj na liniji 7 i troje putnika, dok u autobusu na liniji 85 nije bilo putnika, javlja RTS. Hitna pomoć prevezla je povređene u Urgentni centar, a saobraćaj je obustavljen u ulici Kneza Miloša i blokirana je tramvajska linija ka Slaviji.

Zglobni autobus gradskog prevoza preprečio se preko cele ulice, a završio je kod bandere.

Kurir.rs/Instagram 192/Foto: Instagram Moj_beo_grad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track