"ŽELEO JE DA ZADRŽI PARČE KOŽE SA RASKOMADANE NOE" Osumnjičeni prvo priznao zločin, nije se odvajao od njene tetovaže (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/TikTok

kurir tv

"ŽELEO JE DA ZADRŽI PARČE KOŽE SA RASKOMADANE NOE" Osumnjičeni prvo priznao zločin, nije se odvajao od njene tetovaže (VIDEO)

Crna Hronika -

Roditelji Tiktokerke Noe Milivojev koja je brutalno ubijena pre mesec dana sasalušani su u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nakon sat i po vremena, Noini roditelji izašli su pognute glave iz Palate pravde. Kako je proteklo saslušanje reći će nam koleginica Slađana Nedeljković.

- Verujte, ništa novo nismo saznali - bilo je jedino što su novinarima rekli roditelji ubijene Noe.

Noa Milivojev, Đorđe Milivojev, roditelji, Palata Pravde
foto: Nemanja Nikolić

Nekoliko sati pre njihovog saslušanja, u Višem javnom tužilaštvu saslušana je i njena cimerka Ana Marija koja je napomenula da smatra da je okosnica zločina bio Tiktok snimak i eksplicitnog sadržaja, kog je Noa snimila s poznatim tiktokerom Kengurom.

- Ana marija je u Tužilaštvu rekla da je kobnog 17. juna trebalo da s drugaricom izađe u grad, ali kako joj se nije javila pozvala je policiju. Pošto nije član familije, savetovano joj je da nestanak mora da prijavi majka, što je ova i uradila - rekla je Slađana Nedeljković.

04:29

ŽELEO JE DA ZADRŽI PARČE KOŽE SA RASKOMADANE NOE Nedeljković otkrila detalje istrage monstruoznog ubistva tiktokerke

- Konačno, 7. jula policija je u jednom stanu pronašla delove tela Noe Milivojev. Ognjen D. osumnjičen za ubistvo policiji je na uviđaju priznao zločin, ali se u Tužilaštvu branio ćutanjem. Kako saznajemo, hteo je da sačuva parče kože s tetovažom leptira - dodala je novinarka Kurir TV.

Trenutno se psihijatrijskim veštačenjem utvrđuje da li je ubistvo izvršno s predumišljajem i da li je osumnjičeni bio pri zdravom razumu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:48

CIMERKA NOE MILIVOJEV OTKRIVA: Komšije je poslednji put čule kad je VIKALA pred vratima osumnjičenog! UPORNO PONAVLJALA SAMO JEDNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja