POLICIJA OTKRILA SVE U SLUČAJU LAVICE KIKI: Krivična za Subotičanku (33), pogledajte šta su joj sve našli u stanu (FOTO)
Foto: PU Subotica, Privatna arhiva

posle pretresa stana

POLICIJA OTKRILA SVE U SLUČAJU LAVICE KIKI: Krivična za Subotičanku (33), pogledajte šta su joj sve našli u stanu (FOTO)

Crna Hronika -

Držala mladunče lava, Kiki, koje je nađeno na putu, a onda uginulo. Policija joj u stanu našla 18 afričkih albino džinovskih puževa, oduzela i smestila u zoo-vrt

SUBOTICA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, po nalogu Osnovnog javnog tužioca u Subotici, podneće krivične prijave protiv tridesettrogodišnje Subotičanke, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela ubijanje i zlostavljanje životinja i uništenje, oštećenje, iznošenje u inostranstvo i unošenje u Srbiju zaštićenog prirodnog dobra.

1 / 3 Foto: PU Subotica

Sumnja se da je ona držala, a potom iz stana pustila mladunče lava koje je pronađeno na periferiji Subotice, a potom smešteno u Zoološki vrt naPaliću, gde je uginuo.

Policija je pretresom stana koji je osumnjičena koristila pronašla i 18 afričkih albino džinovskih puževa, koji su zabranjeni za držanje i koji su joj oduzeti i smešteni u Zoološki vrt na Paliću.

Kako je saopšteno iz Uprave subotičke policije, protiv osumnjičene biće podnete krivične prijave, u redovnom postupku, Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

Kurir.rs/N.H.

Bonus video:

01:27

LAVICA PRONAĐENA KOD SUBOTICE BORI BITKU! Iz zoo-vrta poručuju: Usled stresa, polomila je sebi butnu kost, SADA JE NA INFUZIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track