TINEJDŽERKI (18) KOJA JE ZVERSKI UBILA TEČU NAKON SVAĐE U NOVOM SADU ODREĐEN PRITVOR: Pokušala da pobegne i prikrije zločin
Foto: Printscreen/Facebook

viši sud u novom sadu

TINEJDŽERKI (18) KOJA JE ZVERSKI UBILA TEČU NAKON SVAĐE U NOVOM SADU ODREĐEN PRITVOR: Pokušala da pobegne i prikrije zločin

Crna Hronika -

Osumnjičenoj O. Š. (18) iz Novog Sada koja je osumnjičena da je ubila svog teču S. D. (30) određen je pritvor do 30 dana odlukom Višeg suda u Novom Sadu.

Pa da podsetimo, zločin se dogodio u noći između četvrtka i petka u Ulici Hadži mlađeg u novosadskom naselju Podbara i to kako smo juče pisali navodno, nakon žučne rasprave.

ubijeni muškarac s.d. i osumnjičena tinejdžerka
ubijeni muškarac s.d. i osumnjičena tinejdžerkafoto: Printscreen/Facebook

- Ova mera osumnjičenoj je izrečena zato što postoje osobite okolnosti koje ukazuju da bi ostankom na slobodi osumnjičena mogla ometati postupak uticajem na svedoke u cilju umanjivanja svoje eventualne krivičnopravne odgovornosti, zatim zbog postojanja osobitih okolnosti koje upućuju na osnovanu bojaznost da bi osumnjičena u kratkom vremenskom periodu mogla da ponovi krivično delo za koje je osnovano sumnjiva kao i zbog načina izvršenja i težine posledica krivičnog dela koje je dovelo do uznemirenja javnosti - navodi se u odluci novosadskog suda.

Kako su nam komšije juče ispričale, osumnjičena devojčica je nakon zločina pokušala da pobegne ali je ubrzo lišena slobode. Navodno, i rođaci su pokušali da joj pomognu, ali je zločin otkriven. Nesrećnom mladiću nije bilo pomoći jer je od zadobijenih povreda ubrzo preminuo.

kuća slavne porodice hadži postala mesto zločina
kuća slavne porodice hadži postala mesto zločinafoto: Kurir.rs

- Kuća je dugo bila napuštena i skupljali su se problematični ljudi, ali ih je S. D. sve rasterao i vlasnik tog objekta mu je dozvolio da tu živi. Ubijeni je bio vredan i kuću je ubrzo renovirao tako da je u njoj moglo da se boravi. Kobne večeri bio je sa tinejdžerkom u kući, kao i sa njenom majkom koje su inače, povremeno tu dolazile - rekle su ranije meštani ovog dela Novog Sada.

"Kuća smrti" inače, je kuća koja je pripadala slavnoj porodici Hadži.

- Zločin se desio u staroj kući u Almaškom kraju, u Ulici Kostе Hadžija, koja je pripadala dr Kosti Hadžiju, advokatu i filantropu i trеbalo bi da budе obnovljеna u sklopu projеkta Zavoda za zaštitu spomеnika kulturе Grada Novog Sada. Za ovu kuću vеzuju sе mnogе novosadskе pričе, a poslеdnja stanarka, Jеlka, ćеrka doktora Hadžija, u toj kući drža la školu jеzika. U ovoj kući rеdovno jе odsеdao Miroslav Krlеža, Bеla Krlеža, Vеljko Pеtrović, mnogobrojni političari - podseća izvor.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track