ZBOG OVOGA JE UBOD POD PAZUH BIO KOBAN PO MMA BORCA! Kurir na mestu zločina: Policija na tragu osumnjičenom ZA UBISTVO (VIDEO)
Foto: Printscreen

kurir televizija

ZBOG OVOGA JE UBOD POD PAZUH BIO KOBAN PO MMA BORCA! Kurir na mestu zločina: Policija na tragu osumnjičenom ZA UBISTVO (VIDEO)

Crna Hronika -

Nažalost, krvavi vikend je za nama. Više nasilnih incidenata, u Beogradu i Novom Pazaru, dogodilo se tokom subote i nedelje, a jedan je bio koban.

MMA reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na Svetskom prvenstvu, Stefan Savić, ubijen je u noći između subote i nedelje ispred jednog beogradskog kluba na Dorćolu.

Na licu mesta bio je reporter Kurira Nikola Vujović, koji je otkrio kako je došlo do ove tragedije, kao i to da li je ubica uhapšen.

- Velika tragedija, pred Stefanom je tek predstojala karijera, a siguran sam da bi našoj zemlji doneo još pobeda. Ono što je najčudnije oko ovog slučaja je što je ulica Dobračina, gde se dogodilo ubistvo, puna lokala sa nadzornim kamerama, pa je čudno da ubica i dalje nije identifikovan, ali je i čudno što okolnosti samog slučaja nisu do kraja razjašnjene. Prema dosadašnjim informacijama, Stefan se sa napadačem posvađao u jednom klubu u pometnuoj ulici, a svađa je nastavljena ispred kluba. Kada je ubica potegao nož, Stefan je krenuo da beži niz Dobračinu ulicu, a napadač ga je sustigao na uglu sa Dunavskom. Ubo ga je u predelu pazuha i tako je, prema informacijama koje posedujemo, potkačio i srce - rekao je Vujović, pa nastavio:

02:10

ZBOG OVOGA JE UBOD U PAZUH BIO KOBAN PO MMA BORCA! Kurir na mestu zločina saznaje: Policija će DANAS identifikovati napadača?

- Hitna pomoć je brzo pristigla, ali je Stefan, od povreda, preminuo u Urgentnom centru. Moram da napomenem da su ovaj slučaj verovatno zabeležile sve kamere, a i u klubu u kojem se dogodila svađa postoje kamere, policija je juče češljala teren i prikupila snimke, ali nemamo zvaničnu verziju događaja.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj devet za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

00:10

Ubistvo Milana Šuše

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track