UBICE MMA BORCA VEROVATNO SE KRIJU U ŠTEK-STANU U BEOGRADU! Spasićeva teorija: UKP će ih naći za dan-dva (VIDEO)
Foto: MMA savez Srbije

kurir televizija

UBICE MMA BORCA VEROVATNO SE KRIJU U ŠTEK-STANU U BEOGRADU! Spasićeva teorija: UKP će ih naći za dan-dva (VIDEO)

Crna Hronika -

Srpski reprezentativac i MMA borac Stefan Savić brutalno je ubijen 25. februara, a pripadnici Ministarstva unutrušnjih poslova uspešno su identifikovali počinioce.

Za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem i Markom Daničićem, raspisane su potrage.

Stefan Savić, MMA borac
foto: Nenad Kostić

Obojica osumnjičenih su fudbaleri.

ubistvo, Dunavska, Marko Daničić, VAsilije Gačević
foto: MUP Srbije

Marko Daničić igra u klubu "Serbian White Eagles" iz Toronta u Kanadi, a Vasilije Gačević, igrao je u prvoj postavi fudbalskog kluba Crvena zvezda Mali Mokri Lug. Iz ovog kluba Istakli su da Gačević nije član njihovog kluba u ovom trenutku, već je bio član prve postave u sezoni 2020/21. Klub je naglasio da nemaju veze sa ovim događajem i izrazili su iskreno saučešće porodici ubijenog Stefana Savića putem svog Instagram profila.

Vasilije Gačević i Marko Daničić ranili su 32-godišnjeg muškarca koji je pokušao da pomogne Stefanu Saviću, a opširnije o tome je pričao novinar Kurir televizije Mladen Radulović sa sagovornikom Božidarom Spasićem, bivšim operativcem SDB-a.

Božidar Spasić
foto: Kurir televizija

- Nije prvo ubistvo ovakve prirode na Dorćolu, to se smatra jednim od takozvanih baza mlađih ljudi. Ovaj slučaj ubistva našeg sportiste predstavlja užasan zločin, nož jeste hladno, ali ofanzivno oružje. Po nekim statistikama, na utakmicama poput derbija, svaki treći navijač nosi nož. Ovo ubistvo je interesantno zato što ima nagoveštaj da je svađa između napadača i žrtve bilo i ranije. Ovo je tragičan završetak jednog odnosa, a niko nije obratio pažnju da može da se završi kobno i to posebnu težinu daje ovom slučaju.

02:18

UBICE STEFANA SAVIĆA SE KRIJU U ŠTEK STANU U BEOGRADU? Bivši operativac SDB-a izneo tvrdnje: Svađa je bila od ranije!

Prokomentarisao je i aktuelnu policijsku potragu za osumnjičenima.

- Jedino ako nisu otišli u inostranstvo, onda mora da se raspisuje crvena poternica, ali ja mislim da se kriju u nekom "štek" stanu u Beogradu, mislim da će UKP trebati dan-dva da pronađu počinioce ovog zločina. Činjenica je da društvo nije spremno da se suoči sa činjenicom da imamo deo agresivne mlade populacije koja poteže nož.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj devet za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

00:53

Snimak zverskog ubistva MMA borca Stefana Savića na Dorćolu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track