OTKRIVAMO MOGUĆI MOTIV UBISTVA MMA BORCA: Pre dve godine se potukao s osumnjičenim, zločin je osveta za slomljenu vilicu?!
Foto: Kurir, screenshot Youtube

OTKRIVAMO MOGUĆI MOTIV UBISTVA MMA BORCA: Pre dve godine se potukao s osumnjičenim, zločin je osveta za slomljenu vilicu?!

Crna Hronika -

Ubijeni Stefan Savić (23), srpski reprezentativac i talentovani MMA borac, navodno je pre dve godine imao sukob sa mladićem koji je osumnjičen za njegovo ubistvo, kada su se potukli.

- Stefan se s jednim od osumnjičenih momaka pre dve godine potukao, a osumnjičeni je izvukao "deblji kraj". U toj tuči, Stefan ga je nezgodno udario u lice i slomio mu vilicu - kaže izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Vasilije Gačević, Stefan Savić
foto: Kurir, Printscreen/Youtube

Prema njegovim rečima, od tada Stefan je izvegavao tog momka i njegovu ekipu, ali u subotu uveče se "namestilo" da se nađu u isto vreme na istom mestu.

- Stefan je i tada želeo da izbegne problem, ali su odbegli momci, navodno, napali druga s kojim je Stefan bio u klubu na Dorćolu. Stefan je uskočio da ga odbrani - kaže izvor i dodaje da je Stefan, videvši nož u rukama napadača počeo da beži niz Dobračinu ulicu, ali su ga oni jurili, sustigli i ubili.

Napadači su toliko bili krvoločni, da su izboli i momka koji je stao da pomogne Stefanu. reč je o slučajnom prolazniku, koji je video da dvojica tuku jednog, koji leži na asfaltu i ne pruža otpor. Međutim, napadači su i njega teško povredili - podseća naš sagovornik.

Da podsetimo, MMA borac koji je ubijen u nedelju 25. februara u jutarnjim satima u Beogradu, biće sahranjen danas u 14 časova na groblju u Boleču. Opelo počinje u 13.30 u crkvi u Boleču.

Bonus video:

02:32

Ubistvo Ivana Trifunovića na Novom Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track