UHAPŠENE 3 OSOBE U NIŠU ZBOG TRGOVINE DROGOM: Jednog od njih policija zatekla u trenutku kad je prodavao sumnjive materije
Foto: Shutterstock

UHAPŠENE 3 OSOBE U NIŠU ZBOG TRGOVINE DROGOM: Jednog od njih policija zatekla u trenutku kad je prodavao sumnjive materije

Crna Hronika -

NIŠ - Policija u Nišu uhapsila je tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je danas iz Policijske uprave Niš.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapšeni su P. P. (43) i A. Ž. (28) iz ovog grada, kao i M. R. (27) iz okoline Leskovca.

Policija je zatekla P. P. u trenutku kada je prodavao A. Ž. manju količinu materije za koju se sumnja da je kokain.

Pretresom stana koji P. P. koristi pronađeno je 35 paketića sa 69,4 grama materije za koju se sumnja da je kokain, 10 paketića sa 70,8 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, kao i dve vagice za precizno merenje i 900 evra koji su, sumnja se, stečeni prodajom narkotika.

Kod osumnjičenog A. Ž. policija je pronašla dva paketića sa 10 grama materije za koju se sumnja da je kokain, kao i pištolj sa pripadajućim okvirom i deset metaka, pa se on sumnjiči i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Bonus video:

00:50

Uhapšen diler u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track