GPS U SLUŽBENIM KOLIMA KOJIMA JE DANKA UBIJENA OTKRIO KRETANJE UBICA NAKON ZLOČINA? Telo male Danke bacili za pola minuta?!
Foto: Nemanja Nikolić

strašan dan za celu srbiju

GPS U SLUŽBENIM KOLIMA KOJIMA JE DANKA UBIJENA OTKRIO KRETANJE UBICA NAKON ZLOČINA? Telo male Danke bacili za pola minuta?!

Crna Hronika -

BOR - Dvojica radnika JKP Vodovod sumnjiče se da su nakon što su udarili službenim vozilom Danku Ilić (2) dete su pokupili i bacili na deponiju.

Kako se saznaje, oni su od početka bili osumnjičeni, ali su se čekali rezultati DNK analize i drugi materijalni dokazi.

Vozilo u kojem su bili osumnjičeni S. J. i D. D. ima sistem za praćenje pa su preko njega utvrdili da su je bacili na deponiju, nekoliko kilometara od mesta gde su udarili devojčicu.

- GPS je pokazao da su se pola minuta tamo zadržali - kaže izvor Blica.

Podsetimo, u automobilu su pronađeni tragovi krvi, nakon čega je urađena DNK analiza i potvrđen identitet nestale Danke Ilić.

- Po planu rada preduzeća, bilo je poznato ko je vozio automobil u kritično vreme, proverom baznih stanica, to je i potvrđeno. Osumnjičeni su privedeni i odmah priznali ubistvo - kaže izvor.

Ranije danas su pronađeni tragovi krvi na automobilu forenzičkom istragom i na osnovu toga su privedene dve osobe.

Policija je uhapsila dve osobe koje su izvršile ubistvo male Danke Ilić i koje su priznale zločin, potvrdio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Imamo loše vesti za Danku... Policija je uhapsila dva lica koja su, ako dobro razumem koja su izvršila ubistvo male Danke. Kako shvatam priznali su delo - rekao je Vučić i dodao da vode policiju do mesta gde su bacili telo.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

02:08

NIJE PRVI PUT DA OSUMNJIČENI ZA UBISTVO UČESTVUJU U POTRAZI! Advokat uporedio potragu za ubijenom Dankom sa slučajem STAKLAR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track