"MORAMO DA OTVORIMO TEMU SMRTNE KAZNE I DA ZAVRŠIMO S TIM!" Marković: Na šta god se počinioci zločina budu vadili nebitno je!
Foto: Kurir televizija

ubistvo danke ili

"MORAMO DA OTVORIMO TEMU SMRTNE KAZNE I DA ZAVRŠIMO S TIM!" Marković: Na šta god se počinioci zločina budu vadili nebitno je!

Crna Hronika -

Blažo Marković iz pokreta Novi ljudi, nova snaga Srbije govorio je u emisiji Puls Srbije o tragičnom ubistvu male Danke Ilić:

- Potrebno mi je da mi osećanja ne savladaju razum. Sve smo rekli u vezi tih snimaka i povezivanja ubistava od prošle godine. Teško je - rekao je Marković i dodao:

Blažo Marković
foto: Kurir Televizija

- Ja sam otac četvoro dece i teško mi je da sve ovo prebrodim. Najpre bi trebalo da izjavimo saučešće porodici. Na šta god da se ova dvojica počinilaca budu vadil, šta god budu govorili, a čuli smo da su pregazili i odveli to dete, sve to je najmanje bitno. Bitno je da je dete ubijeno na svirep način. Moramo da posvetimo mnogo više pažnje mentalnom zadravlju građana Srbije.

Konstatovao je da je policija najefikasnija kada radi u tišini što joj je, mađutm, često onemogćeno:

- Stalno insistiram da policija treba da radi u tišini. Ali dolaze nam kojekavi stručnjaci pričaju razne teorije. Sad će ispasti da policajci nisu odradili deo posla, a oni su živi ljudi. Setite se samo koliko je pretpostavki moglo da se napravi s obzirom na kompleksnost slučaja. Ne možemo to uzeti kao minus policije.

01:15

MORAMO DA OTVORIMO TEMU SMRTNE KAZNE I DA ZAVRŠIMO S TIM! Marković: Na šta god se počinioci zločina budu vadili nebitno je!

Ponovio je svoj stav da je potrebno uvesti smrtnu kaznu u pravni sistiem Srbije:

- Mi moramo da otvorimo temu smrtne kazne i da završimo više sa tim temama.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:32

OBJAVLJIVANJE SNIMKA NA KOM JE MOŽDA DANKA ILIĆ VEĆ IMA OZBILJNU POSLEDICU?! Psiholog ukazuje na važne detalje za identifikaciju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja