KO JE POKOJNI DALIBOR IZ ZLOTA? Umro u pritvoru, osumnjičen da je sakrio Dankino telo a u selu posle njegove smrti NEMA UMRLICE
Foto: Printscreen/Facebook, Nemanja Nikolić

KO JE POKOJNI DALIBOR IZ ZLOTA? Umro u pritvoru, osumnjičen da je sakrio Dankino telo a u selu posle njegove smrti NEMA UMRLICE

Crna Hronika -

Dalibor Dragijević (40), mlađi brat Dejana Dragijevića koji je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, biće sahranjen danas na groblju u selu Zlot.

Dalibor je, kao i njihov otac Radoslav, uhapšen zbog sumnje da je pomagao Dejanu da sakrije telo devojčice. U policiji je, navodno, priznao zločin, a saslušanje u tužilaštvu nije dočekao jer je u pritvorskoj ćeliji preminuo od srčanog udara.

Dalibor je, zajedno sa ocem, uhapšen zbog sumnje da je pomogao bratu da sa deponije u okolini Banjskog Polja premesti telo devojčice na, zasad, nepoznatu lokaciju na teritoriji Bora.

Kako je navedneo u saopštenju policije, sumnja se da se sve odigralo 28. marta, dva dana posle nestanka devojčice i početka potrage.

U selu Zlot, odakle je Dalibor, nema nijedne njegove umrlice, a prilaz groblju još juče je blokirala policija, koja je čuvala ulaz na groblje i vraćala automobile koji su se tamo uputili. Ista situacija biće i danas - niko neće moći da priđe groblju dok Dejan ne bude sahranjen.

Meštani Zlota rekli su juče da znaju da je sahrana danas, ali da niko ne zna u koliko sati.

Majka Dalibora Dragijevića neće prisustvovati sahrani, a zasad nije poznato da li će policija iz pritvora dovesti njegovog oca.

Podsetimo, potraga za telom Danke Ilić ušla je u šesti dan, a tim povodom se oglasio i državni sekretar MUP-a Željko Brkić i dodao da se obilaze i kopaju sva mesta po Banjskom polju i okolini kako bi se telo devojčice što pre pronašlo. Intenzivno se pretražuje i rejon Lazarevog kanjona, Zlotske reke i Lazareve pećine.

Veliki broj policijskih i spasilačkih ekipa na terenu je već 15 dana.

Kurir.rs/telegraf

Bonus video:

00:04

Pred kućom Dalibora Dragijevića stoji policija dok komšije dolaze da izjave saučešće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track