U ŽURBI SMO DA ZAVRŠIMO, IMA MESTA ZA PORODIČNU GROBNICU: Danas sahrana Dalibora Dragijevića, posmrtni ostaci stižu iz Niša u Zlot
Foto: Nemanja Nikolić, Facebook

U ŽURBI SMO DA ZAVRŠIMO, IMA MESTA ZA PORODIČNU GROBNICU: Danas sahrana Dalibora Dragijevića, posmrtni ostaci stižu iz Niša u Zlot

Crna Hronika -

Sahrana Dalibora Dragijevića održaće se danas na Novom groblju njegovog rodnog mesta, u Zlotu, gde se od ranih jutarnjih časova priprema sve za sahranu, s obzirom na to da grobari od juče rade na kopanju.

Kako nezvanično saznajemo, sahrana će se obaviti u 14 časova, a posmrtni ostaci Dalibora Dragijevića stići će u Zlot pravo iz Niša.

Međutim, kako su nam grobari danas rekli, u žurbi su kako bi završili na vreme, pošto ih je policija u toku jučerašnjeg dana prekidala u poslu blokadom ovog mesta.

1 / 14 Foto: Nemanja Nikolić

- Ovde su iskopali dovoljno mesta za porodičnu grobnicu, ali Dalibor će biti sahranjen baš na ovom mestu gde sada zidamo. Žurimo da završimo dok ga ne dovezu, juče nas je policija prekidala u poslu i sada nam manjka vremena, jer se sve brzo izdešavalo, pogotovo što je reč o čoveku koji je preminuo u zatvoru, pa sve organizuju nadležni - rekao je jedan od grobara za Kurir.

Naime, pripreme su otpočele juče, a danas je, kako možemo videti, završetak svih radova, kako bi se sahrana obavila na vreme.

Dalibor Dragijević, podsetimo, preminuo je u Policijskoj upravi u Boru nakon što je uhapšen, zajedno sa ocem Radoslavom, zbog postojanja sumnje da su pomogli Dejanu, osumnjičenom za Dankino ubistvo, nakon izvršenja krivičnog dela.

Inače, povodom smrti Dalibora Dragijevića oglasio se i MUP.

- Osumnjičeni D. D. (1984) iz Bora kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao D. D. (1974) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog dela, preminuo je noćas u Policijskoj upravi u Boru. D. D. je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3,10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt - navodi se u saopštenju MUP-a.

Bonus video:

00:13

Sahrana Dalibora Dragijevića održaće se danas na Novom groblju u Zlotu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja