KRAJ DRAME: Novosađanin sa terase sprečen da se zapali

Drama u Novom Sadu

KRAJ DRAME: Novosađanin sa terase sprečen da se zapali

Crna Hronika -
Goran A. (41) sa terase svog zaključanog stana pretio da će se ubiti. U početku se mislilo da kao taoce drži ženu i sina, savladan posle tri sata
1 / 12 Foto: Nikola Miličević

NOVI SAD - Horor.­Tročasovna drama odigrala se juče u Novom Sadu, gde je Goran A. (41) pokušao da se spali na terasi stana na petom spratu zgrade na Bulevaru kralja Petra. Niko zvanično nije saopštio zašto se Goran odlučio na takav korak, ali pretpostavlja se da je povod bio otkaz koji je nedavno dobio!Sve je počelo oko devet sati, kad su komšije primetile dim na Goranovoj terasi. Odmah su obavestile vatrogasce, ali im Goran nije dozvolio da uđu u stan. Umesto toga, iščupao je antenu s terase, a zatim počeo da razbija prozore i da baca komade odeće.- Prema prvim informacijama, Goran je kao taoce držao suprugu S. A. i sina od devet godina. Zato smo bili veoma oprezni. Na lice mesta došli su pregovarači iz MUP, vatrogasci i lekari - rečeno je Kuriru.Pregovarači su s terase susednog stana tri sata nagovarali Gorana da odustane od svoje namere, a oko podne je utvrđeno da njegova supruga i sin nisu u stanu. Tek tad su policajci upali u stan, savladali Gorana i sproveli ga u bolnicu.- On je miran i povučen komšija. Znam da je nedavno ostao bez posla, ali niko nije mogao ni da pretpostavi da je spreman da ovako nešto uradi - ispričao je jedan od stanara zgrade.

Ženi pozliloPolicija je Gorana jedva izvela iz zgrade.- Izgledalo je kao da će se otrgnuti policajcima. Tada se pojavila i njegova supruga, a kad je videla šta se dešava, pozlilo joj je - kazao je izvor Kurira.

http://www.youtube.com/watch?v=vDWvT-eyxGg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track