Žena italijanskog atašea skočila sa zgrade u Kneza Miloša!

Tragedija u Kneza Miloša

Žena italijanskog atašea skočila sa zgrade u Kneza Miloša!

Crna Hronika -
Patricija Bačin (63) bacila se s petog sprata zgrade u kojoj je živela s mužem, italijanskim diplomatom Fabijom Korsijem
1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

BEOGRAD - Stravično.

Patricija Bačin (63), supruga atašea Ambasade Italije u Beogradu Fabija Korsija, ubila se u četvrtak oko 17 sati skokom s prozora petog sprata zgrade u Ulici kneza Miloša 95a na Savskom vencu.Policiju je o jezivom događaju obavestio muž nastradale, koji je rekao da je ona skočila. Oni su živeli u tom stanu na petom spratu.- Žena je, nešto pre 17 sati, pala s visine od oko 20 metara sa zgrade i preminula na licu mesta - rekla je koordinatorka smene u Hitnoj pomoći Tanja Ratković.Na petom spratu mogao se videti čaršav koji je uvezan visio s jednog od prozora, što je bilo čudno i izazvalo nedoumicu među prisutnima. Zato policija, koja se nije zvanično oglasila, sinoć nije isključivala mogućnost da je reč o nesrećnom događaju.Na trotoaru ispred zgrade u kojoj se desila tragedija ataše Korsi u šoku se šetao tamo-vamo plačući. Nekolicina ljudi oko njega pokušavala je da ga smiri. Tu je bilo i nekoliko italijanskih diplomata, među kojima i konzul.I stanari stambene zgrade s koje je žena pala bili su potreseni onim što se dogodilo.- Ovo je strašno. Znam da od pre dve godine u stanu na petom spratu živi jedna italijanska porodica. Ne znam tačno ko su, ali nedavno su priređivali neku zabavu za decu - ispričao je za Kurir jedan od komšija.Inače, na Fejsbuk profilu atašea Korsija stoji da ima dve ćerke i sina.

Patricija Bačin
Patricija Bačin

Na Fejsu bila pre četiri danaPatricija je na svom Fejsbuk profilu poslednji put bila aktivna u ponedeljak, kada je sa svojim prijateljima podelila neke fotografije i novinske članke. Uglavnom je kačila fotografije životinja, ali i političara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track