Žena atašea htela da pobegne od muža, pa poginula!

Smrt supruge atašea Italije

Žena atašea htela da pobegne od muža, pa poginula!

Crna Hronika -
Istraga pokazala da Patricija Bačin (63) nije izvršila samoubistvo, već je slučajno pala sa balkona na šestom spratu dok je pokušavala da ode iz zaključanog stana

BEOGRAD - Nesrećan slučaj!„Ja sam kriv za njenu smrt! Zaključao sam je u stanu da se ne bi povredila jer je pila, a ona je pokušala da pobegne preko terase i nastradala!“Ovo je inspektorima ispričao ataše Ambasade Italije u Beogradu Fabio Korsi, neposredno pošto je njegova supruga Patricija Bačin (63) pala sa balkona na šestom spratu zgrade u Kneza Miloša i poginula na mestu!On je, nekoliko minuta posle nesreće koja se dogodila prekjuče oko 17 sati, dotrčao do zgrade u centru grada u kojoj je živeo s Patricijom i na pločniku zatekao njeno beživotno telo. Pošto su ga komšije, kolege i prijatelji umirili, smogao je snage da razgovara sa policijom.- Moja supruga je često pila. Neretko je alkohol vrlo loše uticao na nju, pa je tad umela da bude agresivna i incidentna. Malo pre tragedije video sam da je popila! Zamolio sam je da odspava i istrezni se kako ne bi naudila sebi ili drugima. Zatim sam na prevaru istrčao iz stana i zaključao vrata. Čuo sam kako trči za mnom i potom besno lupa na vrata - ispričao je jecajući ataše.Njegovu priču potvrdili su i brojni očevici tragedije.- Preskočila je balkon i bacila se, snažno držeći čaršave vezane za ogradu terase. Prolaznici su joj vikali: „Držite se, stiže pomoć.“ Nesrećna žena se klatila i zapomagala. Nikad neću zaboraviti njen stravičan krik kad je izgubila snagu i pustila se - ispričao je očevidac. (E. K.)

Patricija Bačin
Patricija Bačin

Utvrđuje se da li je bila pijanaObdukcija Patricijinog tela, koja je završena juče na Institutu za sudsku medicinu, pokazala je da je nesrećna žena poginula od posledica pada sa visine. Uz brojne prelome, među kojima su i oni na lobanji i vratu, Patricija nije imala druge povrede koje bi ukazale da ju je neko gurnuo ili prisilio da skoči.- Toksikološke analize trebalo bi da budu završene do kraja iduće nedelje na VMA. One će pokazati da li je Patriša zaista bila pijana kao što njen suprug i očevici tvrde, kao i da li je alkohol kombinovala s nekim lekovima - rekao je Kurirov izvor iz istrage.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja