UBISTVO VLASNIKA MENJAČNICE: Majka goloruka jurila ubicu sina!

Izrešetan u Novom Pazaru

UBISTVO VLASNIKA MENJAČNICE: Majka goloruka jurila ubicu sina!

Crna Hronika -
Enes Ajdinović (45) izrešetan na kućnom pragu, a čuvši hice iz pištolja, Enesova majka Naja iskočila kroz prozor i pokušala da stigne zločinca

NOVI PAZAR - Likvidiran naočigled supruge!Enes Ajdinović (45), vlasnik menjačnice „Merima“ u Novom Pazaru, ubijen je preksinoć oko 21 sat naočigled supruge Lide! Pucnje na ulici i Lidin vrisak čula je i Enesova majka Naja, koja je iskočila kroz prozor prizemne kuće i pokušala da stigne ubicu!- Ko bez duše sam trčala za njim i vikala: Ljudi, držite ga, ubi mi sina! On se u jednom trenutku okrenuo i pogledao me. Bio je krupan, u sivom prsluku i s fantomkom na glavi. Posle 20-30 metara više nisam imala snage i pala sam na ulicu - ispričala nam je juče kroz plač majka ubijenog Enesa. Enes i Lida preksinoć su kolima stigli pred porodičnu kuću. Za volanom je bila Lida, a Enes na mestu suvozača.- Kad smo stigli, Enes je krenuo da izađe i tad sam začula pucnje i videla da moj muž pada. Počela sam da vrištim, a ubica je pobegao niz ulicu - kratko je ispričala Lida.Kako saznajemo, maskirani ubica ispalio je najmanje šest hitaca, koji su Enesa pogodili u glavu, vrat, grudi i noge.- Ubica je prišao sa zadnje strane vozila u momentu kad je Enes ustajao. Enes je držao u rukama torbicu s parama iz menjačnice, ali je instinktivno, videvši ubicu, torbicu bacio ženi u krilo. Zatim su se začuli pucnji, a ubica je pucao s metar razdaljine - kaže jedan od rođaka ubijenog.Enesa su komšije odvezle u bolnicu, ali nije mu bilo spasa.- Na licu mesta policija je našla i jedan neiskorišćeni metak, što ukazuje da se ubici najverovatnije zaglavio pištolj - priča Enesov prijatelj.

Enes Ajdinović
Enes Ajdinović

Nije se žalio da mu preteMoj Enes je bio dobar čovek, nikad u životu nikoga nije zakinuo. Ni sa kim nije bio u svađi, a od menjačnice je izdržavao familiju. Lida je radila s njim, po smenu oboje... Da je dobijao pretnje i da je bilo problema, ona bi to znala - kaže majka Naja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track