MISTERIOZNA SMRT: Supružnici nađeni u lokvi krvi?!

Sumnja se na predoziranje drogom

MISTERIOZNA SMRT: Supružnici nađeni u lokvi krvi?!

Crna Hronika -
Policija ispituje uzrok smrti, a pretpostavlja se da je reč o prekomernom drogiranju, dok komšiluk tvrdi da je stan pun krvi

BEOGRAD - Tela mrtvih supružnika pronađena su juče oko 10 sati u iznajmljenom stanu u ulici Đorđa Radojlovića 18 u Beogradu, a policija ispituje uzrok smrti, a pretpostavlja se da je reč o prekomernom drogiranju.

Supružnici su nađeni mrtvi u krevetu, a pronašla ih je prijateljica koja je imala ključ njihovog stana. Ona ih je potražila jer posumnjala da im se nešto desilo jer se nisu dugo javljali.

Vlasnik stana je u Crnoj Gori. Komšije kažu da nisu poznavale pronađene supružnike.

- U tom stanu se često smenjuju stanari, a ovaj bračni par je tu možda bio mesec dana. Niko ih nije poznavao, a videli smo ih nekoliko puta. Ne znam šta se dogodilo, čuo sam da ima mnogo krvi i da se pretpostavlja da su mrtvi tri dana - rekao je jedan od sugrađana iz ulice Đorđa Radojlovića.

Komšinica iz obližnje zgrade ispričala je da je proteklih dana čula kako se supružnici svađaju, a da je žena mužu govorila da će da ode. Tela supružnika su bila u fazi raspadanja i za sada se sa sigurnošću ne može utvrditi tačan uzrok smrti. Istraga je u toku.

Pretpostavlja se da se radi o S.S. (51) i M.M. (43), koji su živeli u vanbračnoj vezi, a koji su, kako nezvanično saznajemo, najverovatnije su umrli od prekomerne doze droge.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track