Vrnjačka Banja: Pijani vozač pokosio ženu i njenu unuku!
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

Teška alkoholisanost

Vrnjačka Banja: Pijani vozač pokosio ženu i njenu unuku!

Crna Hronika -
Usled zadobijenih teških telesnih povreda Ž.V. (68) prebačena u Zdravstveni centar "Studenica" u Kraljevu, gde je sinoć preminula, dok je njena unuka srećom prošla bez težih povreda

VRNJAČKA BANJA - Pripadnici policije lisili su slobode i zadržali do 48 sati Lj.J (54) iz Novog Sela kod Vrnjačke Banje, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopštila je danas Policijska uprava u Kraljevu.

Sumnja se da je Lj.J. izazvao saobraćajnu nezgodu na lokalnom putu u Novom Selu, 16. septembra, oko 20 časova, upravljajući pre Rsovcima automobilom "zastava 128", registarskih oznaka Vrnjačke Banje, u stanju teške alkoholisanosti, tako što je udario pešake Ž.V. (68) iz Novog Sela i njenu petnaestogodišnju unuku koje su se kretale suprotnom stranom kolovoza.

Usled zadobijenih teških telesnih povreda Ž.V. je prebačena u Zdravstveni centar "Studenica" u Kraljevu, gde je sinoć preminula, dok je njenoj unuci zbog lakših telesnih povreda ukazana lekarska pomoć. Nakon izazivanja saobraćajne nezgode osumnjičeni Lj.J. je u skladu sa Zakonom o prekršajima i Zakonom o osnovama bezbednosti saobraćaja na putevima, zadržan do istrežnjenja, odnosno do 12 sati, u službenim prostorijama Policijske stanice Vrnjačka Banja.Uviđaj je izvršila istražni sudija Osnovnog suda u Kraljevu - Sudska jedinica Vrnjačka Banja u prisustvu zamenika Osnovnog javnog tužioca i policijskih službenika.Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden istražnom sudiji Višeg suda u Kraljevu radi saslušanja, navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track