SPS U KAMPANJI ZA BEOGRADSKE IZBORE Antić i Fila: Socijalna pravda ostaje prioritet delovanja stranke
Foto: Printscreen Twitter

Socijalisti Razgovarali sa građanima u Knez Mihailovoj ulici

SPS U KAMPANJI ZA BEOGRADSKE IZBORE Antić i Fila: Socijalna pravda ostaje prioritet delovanja stranke

Izbori 2018. -

Kandidat sa gradonačelnika Beograda sa liste "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije, Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija " Aleksandar Antić i nestranački kandidati za odbornike Toma Fila i Radisav Šćepanović razgovarali su sa građanima Beograda o prioritetima SPS.

Advokat Toma Fila rekao je da je SPS "jedina autentična levica", sa programom i politikom usmerenom ka ljudima i brigom o siromašnima, saopštio je Gradski odbor SPS. Kako se navodi, socijalna pravda ostaje prioritet delovanja Socijalističke partije Srbije, koja u centar interesovanja javnosti hoće ponovo da vrati ideje humanosti, solidarnosti i socijalne brige o najširim slojevima stanovništva.

ANTIĆ RAZGOVARAO SA OMLADINCIMA SPS: Mlade preduzetnike treba podržati razvojnim kreditima

"Lista SPS i Jedinstvene Srbije predstavlja kvalitetne ljude koji znaju probleme ovog grada, a što je još važnije, tim koji je sastavio Aleksandar Antić zna da ih rešava ", naglasio je profesor i direktor KBC "Dragiša Mišović - Dedinje" Radisav Šćepanović.

Srbija se danas razvija i gradi, otvaraju se nova radna mesta, zato levica mora svojim delovanjem da obezbediti primenu i poštovanje radničih prava, poručili su kandidati sa liste "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije, Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija " u razgovoru sa Beograđanima.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen/Twitter)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI ! SRBIJA I KOSOVO ZAJEDNO ULAZE U EU?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track