Najnovije vesti

STEFANOVIĆ (SNS): Važno je da se gradi u svakom delu Beograda
Foto: Tanjug/SNS

RAZGOVOR SA OBRENOVČANIMA

STEFANOVIĆ (SNS): Važno je da se gradi u svakom delu Beograda

Izbori 2018.

BEOGRAD - Predsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa građanima u Obrenovcu i tom prilikom rekao da se vidi želja lokalne vlasti da radi za ovu opštinu, i pre svega za građane.

 

"Ovde se grade nove škole, domovi zdravlja, sportske hale, ali se otvaraju i novi pogoni. Pogon Mei Te se proširuje, to je jedna od fabrika koja će svakako oblikovati budućnost Obrenovca u narednim godinama. Odlično je što su uz solidne plate, dobar asortiman proizvoda doprineli tome da Obrenovac ima sve bolju i bolju budućnost", istakao je Stefanović.

 

foto: Tanjug/SNS

 

Stefanović je naglasio da je važno da se vidi da se gradi u svakom delu opštine, kako u seoskom delu, tako i u centralnom, da se jednako vodi računa o svim građanima, ma gde oni da žive.

 

"To nam je važno u svakom delu Beograda. Ovde u Obrenovcu građani moraju da imaju sadržaj kakav imaju na Vračaru ili Starom gradu, kao što i oni moraju imati sadržaj kakav postoji bilo gde u Beogradu", zaključio je Stefanović i dodao da je važno da tamo gde u prethodnim vremenima nije dovoljno investirano u komunalne radove, da građani danas to dobiju.

 

foto: Tanjug/SNS

 

"Važno nam je da deca imaju dovoljno škola, vrtića i naravno da imamo priliku da Domovima zdravlja pokažemo dodatnu brigu o građanima i sa naravno dovoljnim brojem lekara, koji će svakom građaninu pružiti potrebnu pažnju", naveo je Stefanović.

 

Stefanović se osvrnuo i na razgovor sa najstarijim sugrađanima i rekao da su oni zaslužni za sve ono što danas imamo.

 

foto: Tanjug/SNS

 

"Bitno nam je da se posebna briga pokaže penzionerima zato što kada smo mogli i umeli, uvek smo mogli da iskoristimo njihova znanja i iskustvo, i da tim znanjem i iskustvom podignemo i unapredimo ovu opštinu", naveo je Stefanović.

 

Stefanović je na kraju zahvalio svim ljudima koji hoće da se bore, jer kako je rekao, bez borbe za svoj grad i opštinu nema ništa, i podvukao da zbog njihove borbe Obrenovac sve snažnije ide napred.

 

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tanjug, SNS)