ANTIĆ SA GRAĐANIMA U BORČI: Naselja na levoj obali Dunava da postanu nova opština
Foto: SPS

kandidat za gradonačelnika

ANTIĆ SA GRAĐANIMA U BORČI: Naselja na levoj obali Dunava da postanu nova opština

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Kandidat Socijalističke partije Srbije (SPS) za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić založio se danas, u razgovoru sa građanima naselja Borča, da leva obala Dunava postane nova opština.

foto: SPS

"U procesu decentralizacije Beograda i davanja većih ovlašćenja gradskim opštinama, zalagaću se da leva obala Dunava bude nova opština. Ljudi koji ovde žive treba da definišu svoje prioritete i da odredjuju svoj dalji razvoj", rekao je Antić.

Kako se navodi u saopštenju, Antić je rekao da je dobro što u Borči postoji preduzetnička inicijativa, jer samo preduzetništvo može da kreira veliki broj radnih mesta i da zaposli ljude, za šta treba uvesti i čitav niz sistemskih podsticaja.

foto: SPS

On je dodao da je Socijalistička pratija Srbije posebno podržala program grada Beograda za dodelu bespovratnih finansijskih sredstava preduzetnicima za uvećanje postojeće proizvodnje i unapredjenje kvaliteta rada kroz nabavku nove opreme.

(Kurir.rs/Foto: SPS)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! DVE GODINE NAKON UBISTVA PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV ZORANA MARJANOVIĆA! Slede optužnice i protiv njegovih pomagača.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track