ĐURIĆ (SNS): Nećemo dozvoliti povratak u prošlost
Foto: Zorana Jevtić

razgovarao sa meštanima rakovice

ĐURIĆ (SNS): Nećemo dozvoliti povratak u prošlost

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Marko Đurić izjavio je danas da su predstojeći izbori u Beogradu izbori za budućnost čitave Srbije i da odgovorna politika koju sprovodi SNS neće dozvoliti povratak u prošlost, kao i da će se boriti za budućnost i opstanak mladih u Srbiji.

Đurić je u razgovoru sa građanima naselja Rakovica istakao da je Beograd motor razvoja cele Srbije, te da se neće dozvoliti da državu pustoše i razaraju oni koji ponovo vrebaju priliku da se domognu vlasti i nastave sa pogubnom ekonomskom politikom.

''Zbog toga razvoj Beograda mora da se nastavi. Naša je obaveza i dužnost da 4. marta u što većem broju podržimo nastavak razvoja grada koji je u prethodne četiri godine smanjio posledice razornih rezultata prethodne vlasti'', poručio je Đurić.

On je naveo da je aktuelna gradska vlast umanjila dugove za gotovo 600 miliona evra, izgradila na desetine ulica, puteva, bulevara i stvorila ekonomske uslove da se u Beogradu otvara na desetine novih radnih mesta, kao i da će se otvaranje nastaviti u narednom periodu.

Đurić je dodao da je Beograd postao turistička destinacija koja privlači veliki broj turista, ali i da je u ekonomskom smislu na mapi Evrope i da je to politika SNS i Aleksandra Vučića.

''Nama je stalo da imamo budućnost u ovoj zemlji, zato našu podršku dajemo listi Aleksandra Vučića koja je u političkom smislu znači napredak i razvoj Beograda", zaključio je Đurić.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Zorana Jevtić, Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) TAČI:“SPORAZUM SA BEOGRADOM BEZ PRIZNANJA, ALI KOSOVO U UN-u“?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track