ANTIĆ (SPS): Insistiraću da se više ulaže u kulturu i obrazovanje
Foto: Dado Đilas

prošetao zvezdarom

ANTIĆ (SPS): Insistiraću da se više ulaže u kulturu i obrazovanje

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Aleksandar Antić, kandidat za gradonačelnika Beograda liste Ivica Dačić SPS - JS Dragan Marković Palma, i Jelica Sretenović, poznata glumica i kandidat za odbornika na listi SPS - JS, razgovarali su, u okviru kampanje, sa građanima Zvezdare.

"Rođena sam na Zvezdari, i celog života ovde živim, i kao Zvezdarka imam jedan san. Sanjam da se Zvezdarska šuma uredi i da se napravi jedan edukativni kamp sa različitim sadržajima. Možemo da iskoristimo postojeću opservatoriju, a obavezno da se napravi i pozornica, jer o čemu bih ja razmišljala nego o pozornici i pozorištu" , rekla je Jelica Sretenović.

Dodala je da je "Zvezdarka od glave do pete" i poručila svojim sugrađanima, da glasaju za najbolje i da 4. marta zaokruže broj 3.

"Naravno da nam je važno da razvijamo Zvezdaru u infrastrukturnom i komunalnom smislu, i poslednjih godina se dosta toga i uradilo. A nama je jednako važno da ulažemo i u kulturu, sport i obrazovanje, zato ću ja insistirati da se u budućem periodu više ulaže u programe koje će promovisati kulturu i favorizovati obrazovne sadržaje. Edukativni kamp je odlična ideja i samo jedna od mnogih koje imamo nameru da sprovedemo, a sve sa ciljem da ovaj deo grada učinimo još boljim mesto za život", istako je Aleksandar Antić.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Dado Đilas, Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) TAČI:“SPORAZUM SA BEOGRADOM BEZ PRIZNANJA, ALI KOSOVO U UN-u“?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track