MLADENOVIĆ I GRBOVIĆ U OBRENOVCU: Usmeravamo mlade da se bave sportom i rekreacijom
Foto: Dragana Udovičić

beogradski izbori

MLADENOVIĆ I GRBOVIĆ U OBRENOVCU: Usmeravamo mlade da se bave sportom i rekreacijom

Izbori 2018. -

Kandidati za odbornike sa liste ''Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd'' Andreja Mladenović i Goran Grbović razgovarali su danas sa građanima opštine Obrenovac kojima su poručili da je glavni zadatak tog tima da mladima obezbede uslove da zasnuju porodice i ostanu u Srbiji.

Kandidat za odbornika Andreja Mladenović istakao je da opština Obrenovac ima jedan od najboljih programa za mlade, a posebno za najmlađe sugrađane, navodeći da je opština obezbedila sredstva da svi učenici od I do IV razreda besplatno idu na rekreativnu nastavu.

Mladenović je dodao i da opština finansijski pomaže sve sportske klubove na teritoriji opštine Obrenovca kako za deci bilo omogućeno da besplatno treniraju.

''Na taj način usmeravamo mlade da se bave sportom i rekreacijom i da zavole zdrav život jer će tako biti bolji i kvalitetniji ljudi'', istakao je Mladenović.

Prema njegovim rečima u poslednje četiri godine mnogo je ulagano u infrastrukturu svih gradskih opština, a na primeru opštine Obrenovac pokazano je kako ujedinjeni možemo da obnovimo i spasimo ono sve što je bilo oštećeno i ugroženo u poplavama 2014.godine.

Naglasio je da je saradnja grada Beograda i opštine Obrenovac na najvišem nivou.

''Veliki broj važnih infrastrukturnih objekata, poput fabrike ''Mei ta'' u Obrenovcu, pokazatelj je da ima nade i šanse za ozbiljan razvoj u Beogradu i gradskim opštinama'' smatra Mladenović i dodaje da lista ''Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd'' u narednom mandatu ''sigurno može još mnogo da pruži i Beogradu i Obrenovcu''.

Kandidat za odbornika Goran Grbović naveo je da je važno da svaki žitelj u i manjim sredinama ima ekonomsku stabilnost.

Naglasio je da je pred timom koji učestvuje na beogradskim izborima ozbiljan zadatak da nastavi putem aktuelne gradske vlasti koja je, kako kaže, mnogo uložila u Obrenovac, a pre svega u puteve tako da je sada mnogo lakše i brže stići do tog grada.

''Ovaj tim mora da vodi računa o svim mesnim zajednicama na području celog Beograda. Naš ekonomski cilj je da mladi u svakoj opštini, od Sopota i Obrenovca do Surčina i Batajnice, dobiju posao, zasnuju porodice i ostanu u Srbiji'', poručio je Gurović.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) TAČI:“SPORAZUM SA BEOGRADOM BEZ PRIZNANJA, ALI KOSOVO U UN-u“?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track