ZUKORLIĆ DOBIO TORTU ZA ROĐENDAN: Danas je sve u znaku broja 15, kao i naša lista
Foto: SSP

PROSLAVA

ZUKORLIĆ DOBIO TORTU ZA ROĐENDAN: Danas je sve u znaku broja 15, kao i naša lista

Izbori 2018. -

Odbornički kandidati i članovi Stranke pravde i pomirenja (SPP) priredili su danas svom lideru dr Muameru Zukorliću iznenađenje, čestitajući mu velikom tortom 48. rođendan.

Nosilac liste SPP-a na beogradskim izborima Nenad Prokić je tom prilikom istakao da Zukorlić možda nije najmlađi političar, kao što je nekada bio najmlađi muftija, ali da je sigurno drugačiji od svih ostalih.

- Danas je sve u znaku broja 15. Muamer Zukorlić je rođen petnaestog februara na Sretenje, a petnaest je i broj naše izborne liste. Mislim da je početak jedne veoma drugačije politike u Srbiji obeležio naš današnji slavljenik i da će u tom pravcu i nastaviti.

foto: SSP

Ističući da obeležavanje rođendana nije u muslimanskoj tradiciji, ali da ima veliko razumevanje i poštovanje za sve druge vere i tradicije koje žele da na svoj način izraze poštovanje prema nekome i tako potvrde da su svi ljudi jednaki po vrsti i po pravu na istu šansu, predsednik SPP-a se zahvalio na čestitkama i istom prilikom čestitao republici Srbiji njen praznik Sretenje:

- Čestitam svim građanima i predsedniku republike kao predstavniku države, pozivajući ih da otvorimo novu stranicu u našim odnosima - rekao je dr Zukorlić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track