JOVANOVIĆ UOČI BEOGRADSKIH IZBORA: Građani neka glasaju za nova lica LDP ili posle neka ćute
Foto: Fonet

Uveren u podršku Beograđana 4. marta

JOVANOVIĆ UOČI BEOGRADSKIH IZBORA: Građani neka glasaju za nova lica LDP ili posle neka ćute

Izbori 2018. -

Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović ocenio je danas, u razgovoru sa kandidatima sa liste LDP na predstojećim beogradskim izborima, da Beograđani imaju priliku da na glasanju podrže nova lica i da im daju šansu koju do sada nisu dobili.

foto: Fonet

"Ili neka posle izbora ćute", rekao je Jovanović kandidatima te liste i dodao da je suštinska razlika između LDP i ostalih to što su njihova nova lica foto-robot političke partije sa vizijom, koja je potpuno drugačija od one koju dele preostale 23 liste na tim izborima. On je rekao da je Beogradu potreban još jedan most, fontana, trg, fasade, bolnice, škole i pomoć za najstarije, ali da to Beograđani neće dobiti na senior kartici, niti na izbornom letku Dragana Đilasa, Dragana Šutanovca ili spotu u kojem socijalisti igraju basket.

foto: Filip Plavčić/Ilustracija

"Ako neko želi promenu, treba da podrži one koji tu promenu treba da donesu. Zbog toga što su potpuno drugačiji, zbog toga što na drugačiji način gledaju život", rekao je Jovanović.

On je rekao da je problem beogradskih izbora bio vidljiv u svakoj prethodnoj kampanji, kao i danas.

foto: Fonet

"Mi ne možemo da varamo ljude i da im govorimo da su beogradski problemi posledica isključivo nečije nesposobnosti, neefikasnosti, nečije sklonosti ka korupciji. Svi fundamentalni problemi Beograda su identični problemima bilo koje sredine u Srbiji, i oni su posledica pogrešne politike koja je uništila čitavu zemlju, zbrisala društvo do temelja i ostavila nas da grizemo jedni druge do kosti", rekao je Jovanović.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Fonet)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track