DAMJANOVIĆ (SRS) OBIŠAO KALUĐERICU: U nasleđe deci da ostavimo uređen Beograd
Foto: Tanjug/SRS

IZBORNA KAMPANJA

DAMJANOVIĆ (SRS) OBIŠAO KALUĐERICU: U nasleđe deci da ostavimo uređen Beograd

Izbori 2018. -

Kandidat za gradonačelnika SRS Miljan Damjanović obišao je danas beogradsko naselje Kaluđerica, gde je u razgovoru sa meštanima poručio da jedino radikali mogu domaćinski da vode Beograd i to na srpski način.

"Za rešavanje tekućih problema grada: problema legalizacije, izgradnje kanalizacionih mreža, regulisanja vodovodnih mreža, kao i konačno rešavanje pitanja gradskog saobraćajnog preduzeća - radikali imaju sposoban kadar koji hoće i može da radi na najbolji način", rekao je Damjanović.

Ako nam ukažete poverenje, kazao je kandidat SRS za gradonačelnika, mi ćemo moći da obezbedimo našoj deci besplatno bavljenje sportom, da rešimo probleme predškolskih ustanova - da sva deca grada Beograda ostvare svoje dečije pravo da idu u vrtić, da se školuju kvalitetno, onako kako zaslužuju.

"Deca su naša budućnost i mi radikali hoćemo i možemo da u nasleđe toj deci ostavimo uređen grad Beograd", rekao je Damjanović.

On kaže da je u toku borbu za vlast između aktuelnog i bivšeg režima.

"Međusobno se optužuju ko je od njih veći lopov i neradnik, te ko će od njih manje uraditi za Beograd. Radikali znaju da su njihove međusobne optužbe i te kako utemeljene", tvrdi Damjanović.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto: Tanjug/SRS

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) OVO JE BIO RAZLOG NAPADA NA AMBASADU SAD U PODGORICI! Jauković u pismu porodici objasnio zašto je bacio bombu na ambasadu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track