SOCIJALISTI KAMPANJU NASTAVILI U ŽELEZNIKU Antić: Dovešću investitore, otvoriti fabrike i nova radna mesta
Foto: Promo

SPS spreman za beogradske izbore 4. marta

SOCIJALISTI KAMPANJU NASTAVILI U ŽELEZNIKU Antić: Dovešću investitore, otvoriti fabrike i nova radna mesta

Izbori 2018. -

Aleksandar Antić, kandidat za gradonačelnika Beograda liste Ivica Dačić SPS-JS, obratio se građanima Železnika.

foto: Promo

"Naš zadatak je da zaposlimo ljude, da industrijalizujemo Železnik i da omogućimo ljudima da opet dobro žive od svog rada. Zato ću ja kao gradonačelnik stalno da radim na tome i da dovodim investitore, da otvaramo fabrike i nova radna mesta za sve Beograđane", rekao je Aleksandar Antićm navodi se u saopštenju SPS.

"Prioritet nam je i socijalna briga o ugroženim kategorijama stanovništva, o ranjivim grupama, naša briga je i pravedna raspodela pomoći i popusta onima kojima je ta vrsta podrške zaista neophodna i tu moramo biti selektivni, upravo da bi ostvarili cilj. Ne treba popust za roditelje koji svoju decu dovoze u vrtić i školu preskupim automobilima, ali zato treba onima koji su nezaposleni i koji trpe stanje socijalne potrebe. Za njih će vrtići biti besplatni, kao i bar jedan obrok za decu u školi. To je naša obaveza i mi ćemo je ispuniti", istakao je Antić.

(Kurir.rs/Foto: Promo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) OVO JE BIO RAZLOG NAPADA NA AMBASADU SAD U PODGORICI! Jauković u pismu porodici objasnio zašto je bacio bombu na ambasadu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track