Najnovije vesti

POZVALI GRAĐANE DA GLASAJU: Zeleni Srbije podržali Aleksandra Antića za gradonačelnika
Foto: Marina Lopičić

lokalni izbori zakazani za 4. mart

POZVALI GRAĐANE DA GLASAJU: Zeleni Srbije podržali Aleksandra Antića za gradonačelnika

Izbori 2018.

BEOGRAD - Predsednik Zelenih Srbije Ivan Karić podržao je danas listu broj 3. "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije, Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija" i Aleksandra Antića kao kandidata za gradonačelnika, saopštili su danas Zeleni Srbije.

Karić je pozvao članove, glasače i simpatizere Zelenih Srbije da na gradskim izborima "ne rasipaju svoj glas ka izmišljenim zelenim opcijama, nego da zaokruže broj 3 i podršku daju Aleksandru Antiću i SPS, kao dugogodišnjim i pouzdanim partnerima".

Karić, koji je i državni sekretar u Ministarstvu životne sredine, naveo je da su Zeleni Srbije "autentična zelena partija i jedina partija koja svojim dugogodišnjim aktivizmom promoviše ekološku ekonomiju, Zeleni Beograd i zdravu Srbiju".

"Povod za ovaj poziv jeste jasna i hrabra politika koju Ivica Dačić, SPS i Zeleni promovišu poslednje dve godine, a koja je posebno oličena u sistemu zaštite životne sredine koji je postavljen u gradu Beogradu, što je učinio današnji ministar Goran Trivan", dodao je Karić.

Kako kaže, "jasna odrednica" Aleksandra Antića u nastupima da Beograd mora biti zeleni grad predstavlja razloge na osnovu kojih treba zaokružiti listu SPS.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) MERKELOVA DOGODINE U SRCU ŠUMADIJE ?!