LINTA: Lista SNS omogućiće jednake uslove za život svima
Foto: Zorana Jevtić

uoči beogradskih izbora

LINTA: Lista SNS omogućiće jednake uslove za život svima

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta pozvao je danas građane da na izborima glasaju za listu "Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd", jer se, kako kaže, predstavnici te liste brinu o potrebama svih građana, uključujući socijalno ugrožene, te najugroženije - izbegle iz Hrvatske i BiH.

Kako je saopšteno, Linta je ocenio da predsednik Vučić, Vlada Srbije i Grad Beograd u poslednje četiri godine vode odgovornu politiku, te da se posebno bave socijalno ugroženim sugrađanima.

"Među najugroženijima se nalazi veliki broj izbeglica iz Hrvatske i BiH i interno raseljenih lica sa KiM. Jedno od glavnih preduslova integracije izbeglica, interno raseljenih lica i ostalih socijalno ugroženih građana jeste rešavanje pitanja stanovanja", navodi Linta.

Ističe, da stanovnici prigradskih i novooizgrađenih naselja kao što su Borča, Ovča, Batajnica, Busije, Altina, Grmovac, Kamendin, Zemun polje, Ledine, Kaluđerica i mnoga druga moraju imati jednak kvalitet života kao i građani koji žive u centru Beograda.

"To znači izgradnju vodovodne i kanalizacione mreže, škola, vrtića, domova zdravlja, asfaltiranje ulica...Zbog toga je važno da lista oko SNS-a na čelu sa Aleksandrom Vučićem ostvari ubedljivu pobedu da bi se nastavio aktivan rad na stvaranju jednakih uslova za život svih građana Beograda", kaže Linta.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Zorana Jevtić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) Evo ko je prva žrtva smrzavanja u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track