POZVALI ČLANOVE DA GLASAJU: Savez invalida rada podržao listu Srpske napredne stranke
Foto: Kurir printscreen

OLAKŠALI ŽIVOT OSOBAMA SA INVALIDITETOM

POZVALI ČLANOVE DA GLASAJU: Savez invalida rada podržao listu Srpske napredne stranke

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Srpska napredna stranka učinila je mnogo na olakšavanju života osoba sa invaliditetom u Beogradu i celoj Srbiji, zbog čega je Savez invalida rada Srbije pozvao članove da na izborima u nedelju podrže listu "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd".

Predsednik Saveza sa oko 400.000 članova, Božidar Cekić podsetio je da je aktuelna vlast u Beogradu samo prošle godine napravila više od 100 rampi za osobe sa invaliditetom, što je značajno olakšalo njihovo kretanje i pristup mnogim institucijama.

"Zahvaljujući brojnim podsticajima od strane države poslodavci su počeli da zapošljavaju osobe sa invaliditetom i mnogi su uspeli da pronađu posao.

Takođe, doneti su brojni zakoni koji se tiču našeg položaja u društvu i zato naš Savez daje podršku listi 'Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!' koja jedina ima puno razumevanje za probleme osoba sa invaliditetom i već godinama radi na njihovom rešavanju", istakao je Cekić u saopštenju.

"Odgovornim poslovanjem dugovi su smanjeni za 700 miliona evra, imamo nove domove zdravlja i vrtiće, do prigradskih naselja konačno stiže vodovodna i kanalizaciona mreža. Najstariji Beograđani imaju punu pažnju i podršku trenutnog rukovodstva grada, a kako bismo mogli da nastavimo sa unapređenjem položaja osoba sa invaliditetom, ali i svih drugih građana Beograda, važno je da glasamo za listu "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!", jer to je glas za sigurnu budućnost svih nas", smatra Cekić.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Kurir, printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) Evo ko je prva žrtva smrzavanja u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track