ĐILAS: Čekaju nas velike borbe! Naš cilj je promena vlasti
Foto: Dado Đilas

beogradski izbori

ĐILAS: Čekaju nas velike borbe! Naš cilj je promena vlasti

Izbori 2018. -

Okupljenima u Dorćol Placu gde se nalazi štab liste "Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju" obratio se nosilac liste Dragan Đilas.

U štabu se nalaze Saša Janković, lider Narodne stranke Vuk Jeremić, lider pokreta PSG Saša Janković, lider Levice Borko Stefanović, zatim Janko Veselinović i Vladimir Todorić..

Tu je i potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović, zatim bivši šef BIA Saša Vukadinović, glumac Tika Arsić, kao i proslavljeni košarkaski trener Duda Ivković.

foto: Dado Đilas

Okupljenima se obratio Dragan Đilas:

Kako ćemo tek da slavimo pobedu na republičkim izborima, kazao je on pošto je pozdravljen dugim aplauzom.

Svi građani Bg zaslužuju da im čestitamo. Mislim da su ovo najnepošteniji izbori u istoriji višestranača. Pre 4-5 godina neki smo započeli priču o diktaturi. Mi smo u nekoj vrsti fašizma danas. Kupovani su glasovi, Vlada je prebacila 208 miliona glasova za socijalne slučajeve, doživeli smo fantomske, lažne Beograđane

foto: Dado Đilas

Ne znam koji ce biti rezultati izbora, nisam ovo rekao kao neku vrstu opravdanja, vec zbog činjenice da predočim kakva nas borba očekuje Siguran sam da je većinska volja Beograđana za promenu Mi ćemo od sutra pozvati sve ljude za izbore koji nas redovnono očekuju 2020.ali ne isključujemo mogućnost da budu ranije.

foto: Dado Đilas

Želim da poručim nesto direktno Aleksandru Vučiću: Trebaće mi manje vremena da te smenim sa vlasti nego što je tebi trebalo da me smeniš u Beogradu. Čekaju nas velike borbe. Naš cilj je promena vlasti na sledećim republičkim, lokalnim izborima. Zahvaljujem svima na dosadašnjoj borbi.

Evo, ovde iza nas (na video bimu) piše Srbijo pobeđujemo i to je naša poruka.

1 / 16 Foto: Dado Đilas

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Veselo kod Đilasa: Čekaju se rezultati uz DJ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track