SRS: Građani nam nisu dali poverenje
Foto: Promo

Miljan Damjanović

SRS: Građani nam nisu dali poverenje

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Srpska radikalna stranka sigurno u ovom mandatu neće biti u gradskom parlamentu, izjavio je danas kandidat sa gradonačelnika SRS Miljan Damjanović.

"Zahvalan sam svim ljudima koji su nas podržali, bili sve vreme kampanje uz nas, mislim da smo vodili pozitivnu kampanju, nijednog trenutka nismo ulazili u sukobe sa političkim protivnicima, ali narod u ovom trenutku nije prepoznao našsa predložena rešenja", rekao je Damjanović, i pozvao se na, kako je rekao, dovoljno dobar uzorak da se može saopštiti da Beograđani nisu dali poverenju SRS-u.

"Ne bih o brojkama, to je uzorak koji je reprezentativan, sa biračkih mesta koji su u centralnom delu Beograda i u prigradskim delovima i male su oscilacije, ti procenti su do 0,1 ili 0,2 odsto, a, podrška koju smo dobili daleko je od toga da vam kažem 'vidimo se za sat vremena'. SRS sigurno u ovom mandatu neće biti u gradskom parlematntu", rekao je Damjanović.

Damjanović ističe da se SRS svoje ideologije neće odreći.

"Nećemo menjati naš program, nastavićemo sa poltičkim delovanjem. Nismo želeli to da menjamo da bi se dodvorili biračima zarad nekog glasa, narod je tu da odlučuje i mi smatrmo da je narod taj koji će odlučiti kada će i da li će dati poverenje SRS, našem programu i ideologiji. Bolje biti čitav život opozicija neukaljanog obraza, nego jedan dan zarad vlasti živeti nemoralno do kraja života", rekao je Damjanović.

Zahvalio je svima koji su učestvovali na izborima i praktično najavio da se do kraja večeri SRS neće više oglašavati.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track