Proverite: Da li ste osoba za online ili klasičan kredit?
Foto: Shutterstock

Proverite: Da li ste osoba za online ili klasičan kredit?

Moja online banka -

Ako više volite iskustvo licem u lice, odlučite se za tradicionalnu banku. Ako ste osoba od akcija, želite brzo finansiranje i moderne pogodnosti kao što je upravljanje kreditima jednim klikom, tada online banka ima najviše smisla.

Kao i u mnogim industrijama, postoji izraženi trend i ka digitalnom bankarstvu i taj trend će se izvesno nastaviti. Podnošenje zahteva za kredit online je zgodno, jer se može obaviti brzo i iz udobnosti vašeg doma.

Online kredit uglavnom, ali ne isključivo, biraju osobe koje cene vreme, brzinu i efikasnost, koje žive digitalno i kojima je potreban brz i stalan pristup gotovini. Razvoj fintech sektora i online bankarstva u potpunosti su promenili način života.

ProCredit banka, koja je fokus stavila na “digitalne” korisnike, među prvima je dala prednost online apliciranju za kredit. Prosečno vreme odobravanja je izuzetno kratko, a potpisivanje ugovora za kredit do 600.000 dinara obavlja se online.

štednja
foto: Shutterstock

Odlazak u banku, da bi se lično podneo zahtev za kredit, je manje zgodan način od prijavljivanja putem internet, ako ste osoba koja voli komfor, brzinu, efikasnost. Proces ličnog podnošenja zahteva zna da frustrira zbog čestog čekanja u redu, ali neki ljudi više vole priliku da se sastanu sa bankarskim službenikom licem u lice.

Sada zamislite da radite na poslu od devet do 17 časova i slobodni ste samo vikendima. A neophodna vam je finansijska pomoć za školovanje, renoviranje kuće, novi auto…Potreban vam je kredit, ali ga ne možete dobiti. Ne zato što ne ispunjavate kriterijume, već zato što nemate vremena da odete u banku. Uz jednostavnu proceduru u ProCredit online banci možete da obezbedite finansijsku sigurnost u bilo koje doba, brzo, bez odlaska u banku i na taj način poštedite sebe stresa i nepotrebnog gubljenja vremena koje ionako nikad nemamo dovoljno. Ovako to vreme možete dobiti “na kredit” i potrošiti na osobe koje volite.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track