Najnovije vesti

POZNATI O MUNDIJALU I MLADI TALENTI ISPRED UŠĆA: Kurir je pripremio ponešto za sve ljubitelje fudbala
Foto: Kurir

UČESTVUJ ILI PRATI

POZNATI O MUNDIJALU I MLADI TALENTI ISPRED UŠĆA: Kurir je pripremio ponešto za sve ljubitelje fudbala

Mundijal 2018

U emisiji koju emitujemo uživo danas od 13.30 časova gostuje poznati političar i čovek “bez dlake na jeziku”. Milutin Mrkonjić-Mrka veliki je ljubitelj “najvažnije sporedne stvari na svetu”. Do sada nije propustio nijednu utakmicu na Mundijalu. Sa njim analiziramo dosadašnje utakmice u Rusiji, čućemo na kojim sve fudbalskim prvenstvima je bio Mrka i koje je sve legende fudbala gledao uživo, ali i upoznao. Uz njega, gost će biti i Boban Rajović koji “ne skida pogled sat tv ekrana” dok traje prvenstvo. Jedva smo ga nagovorili da nam bude gost. S njim ćemo razgovarati o fudbalu, fudbalerima, muzici…

U studiju posle utakmice pridružiće nam se Tijana Dapčević koja će izneti svoje impresije o Mundijalu i analizirati 10 najzgodnijih fudbalera.

Pored toga, svakog dana od 14 do 20 časova, pripremili smo program za najmlađe fudbalere: igramo na mini fudbalskom terenu ispred Ušća, učimo tehnike sa loptom, žongliranje i freestyle, a u 16 časova predstavljamo vam Talent centar turnire i organizatore turnira programa Rejting lige.

foto: Kurir

Talent centar je nova, jedinstvena, organizacija na sportskoj sceni čiji je cilj saradnja sa školama fudbala, trenerima, sportskim organizacijama i drugim saradnicima iz bivših jugoslovenskih republika u kreiranju zanimljivih i specifičnih aktivnosti za najmlađe fudbalere od 6 do 12 godina starosti.

Bodujemo. Kreiramo tabele. Dodeljujemo nagrade.

Dođi u Ušće ili prati na Kurir.rs.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja