ONI NISU ŠVAJCARCI, ONI SU ALBANCI! Karleuša ZAPALILA SRBIJU izjavom o narednom rivalu Orlova!
Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica bez dlake na jeziku

ONI NISU ŠVAJCARCI, ONI SU ALBANCI! Karleuša ZAPALILA SRBIJU izjavom o narednom rivalu Orlova!

Mundijal 2018 -

Jelena Karleuša, supruga srpskog fudbalera Dušaka Tošića otkrila je kako motivše supruga pred važne mečeve, šta misli o narednom rivalu Srbije, kako ćemo proći protiv Brazila...

Pred prvi meč naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu protiv Kostarike Jelena je na svom Instagramu objavila provokativne fotografije. Kada je video svoju suprugu u seksi izdanju, Duško se iznervirao, a Jelena je upravo to i želela da postigne...

"Da li je moguće da si mi to uradila pred najvažniju utakmicu...", rekao je Tošić, otkriva Karleuša i dodaje:

"Baš se naljutio. Ja sam pomislila: 'Dobro je, dobro je'... Kad mu kažem da bude najbolji, sve divno, sve fantastično, volimo te, podržavamo te... on kaže ok i bude na 70 odsto mogućnosti. Kad se dobro iznervira pred utakmicu on daje 300 odsto. On najbolje igra kad se dobro iznervira pred meč", rekla je Karleuša u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

Popularna pevačica ne krije da je mužu najveća potrška tokom čitave njegove karijere.

"Upoznala sam ga kad je imao samo 21 godinu, tako da sam mu uvek bila najveća podrška i vetar u leđa. Mi smo par koji se energetski jako uklapa. Ja sam po prirodi jaka žena i svi su se čudili kako mi odgovara Duško koji je po prirodi miran, tih i povučen. On je samo prividno takav, jer pored mene ne bi mogao da stoji muškarac koji je slabić, a da nije takav pokazao je i na terenu", otkriva Jelena i dodaje:

"Duško je uvek bio u senci mog posla, držao se po strani. Nažalost, bio je nepravedno omalovažavan u srpskoj javnosti jer je moj suprug. Doživeo je mnogo nepravde. Morao je da bude tri puta bolji od drugih da pokaže da nije samo "muž Jelene Karleuše".

Oduvek sam tvrdila da je on jedan od najboljih svetskih odbrambenih igrača..Naravno, takav smo narod, sve što je naše ne cenimo. Došlo je do toga da se on upravo pokaže na najtežem terenu na SP... Nema ko mi nije prišao da čestita, a on je uvek tako igrao..."

Jelena je istakla da će fudbaleri Srbije dati sve do sebe da savladaju Švajcarsku i tako obraduju naciju.

"Duško će da da 300 odsto od sebe. Ne zbog mene, već zato što voli svoju zemlju. Konačno će Srbija da prizna njega, sve njih, srpsku reprezentaciju na pravi način. Sigurna sam da su Švajcarci neka vrsta prevare, tačnije oni nisu Švajcarci, oni su Albanci. Mislim da mi imamo veće šanse... Imam i jako dobar osećaj za Brazil. Imamo igrače koji su puno motivisani i koji će pokazati da je sve moguće", rekla je Karleuša.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠOU U VOZU ZA MOSKVU: Pijani Japanac peva Rusi i Srbi braća zauvek (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track