VAŽAN PANEL O PRAVILNOM ODNOSU PREMA SPORTU: Kurir o odnosu dete–trener–roditelj–škola
Foto: Promo

Stručnjaci o fudbalu

VAŽAN PANEL O PRAVILNOM ODNOSU PREMA SPORTU: Kurir o odnosu dete–trener–roditelj–škola

Mundijal 2018 -

Danas je veliko finale za najmlađe, ali i druženje u okviru Talent centra u Ušće SC.

Od 18.30 časova u live prenosu stručnjaci će govoriti o „Važnost odnosa dete–trener–roditelj–škola u savremenom sportu“ .

Prva gošća je Marijana Mladenović, sportski psiholog i profesor sportske psihologije, koja u svojoj praksi sarađuje sa različitim sportistima svih uzrasta i kategorija, kao i sa roditeljima i sportskim organizacijama.

Pored nje, gost će biti i Dragan Perišić, instruktor u „Open Fun Football School” i organizator sportskih programa za decu. Ovaj projekat danske organizacije „Cross cultures“ koristi sport, odnosno fudbal u cilju uticaja na socijalnu povezanost. Uz to, sarađuje i sa norveškim fudbalskim savezom, a radi i u nekoliko zemalja Balkana, istočne Evrope i Bliskog istoka. Perišić organizuje i zabavne škole fudbala, edukuje trenere, roditelje i decu. Projekat relizuje oko 750 zabavnih škola za više od 150.000 dece, koju sprovodi oko 13.000 trenera.

foto: Promo

Pridruži nam se od 14 do 20 časova u Ušće SC, koji je mesto za sve sportske želje, i zauzmi svoje mesto na rang-listi Talent centra. Pored toga, tražimo i najboljeg prognozera Svetskog prvenstva.

Podrži Srbiju. Doživi prvenstvo.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track