OVO JE ORUŽANA PLJAČKA, SRBIJA JE ŽESTOKO OŠTEĆENA! Legendarni fudbaler Mančester junajteda Rio Ferdinand ŠOKIRAN sinoćnim suđenjem!
Foto: AP

OPLEO PO BRIHU

OVO JE ORUŽANA PLJAČKA, SRBIJA JE ŽESTOKO OŠTEĆENA! Legendarni fudbaler Mančester junajteda Rio Ferdinand ŠOKIRAN sinoćnim suđenjem!

Mundijal 2018 -

Rio Ferdinand, legendarni štoper Mančester junajteda, nije mogao da veruje da sudija Feliks Brih nije dosudio jedaneasterac za Srbiju, na meču protiv Švajcarske na Mundijalu u Rusiji.

"Mislim da je trebalo da dođe do VAR. Ne znam šta su ljudi koji donose odluke radili, ali moraju da se međusobno pogledaju, zato što su dva igrača rvačkim potezom oborila Mitrovića", rekao je Ferdinand gostujući na BBC.

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Švajcarske sa 2:1, u drugom kolu grupe E.

foto: AP

"Jedan od defanzivih igrača uopšte nije gledao u loptu. Mitrović je bio među dvojicom igrača, kako je to uopšte mogao da bude faul u napadu", nastavio je Rio.

Srbija je žestoko oštećana u ovom meču, pošto je Mitrović očigledno bio je povučen na zemlju od strane Šera i Lihtštajnera.

Ferdinand je ovu situaciju objasnio frazom.

"Ovo je bila oružana pljačka na ulici, neverovatno", nije mogao da veruje nekadašnji štoper "Crvenih đavola".

Sa komentarom Rija složio se i Pablo Sabaleta, fudbaler Vest Hema.

"To je faul, ne mogu da verujem da nije dosuđen. Mislim da je ovo bila veoma čista situacija za sudiju, pošto jedan od igrača uopšte nije gledao loptu. Samo je držao Mitrovića", kazao je Sabaleta.

Ova sitaucija desila se u 66. minutu prilikom rezultat 1:1. Kasnije je Švajcarska uspela da dođe do pobede, pošto Šaćiri u 90. minutu postigao pobedonosni gol.

(Kurir.rs/B92)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠOK! SUDIJA PRETIO MATIĆU: Srbin poludeo nakon što mu je Nemac Brih rekao OVO! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track