POVLAČENJE JE BILA VELIKA GREŠKA, A SUDIJA... Sergej otvorio dušu posle bolnog poraza u Kalinjingradu!
Foto: Dado Đilas

maksimalno iskreno o svemu

POVLAČENJE JE BILA VELIKA GREŠKA, A SUDIJA... Sergej otvorio dušu posle bolnog poraza u Kalinjingradu!

Mundijal 2018 -

Fudbaler Srbije Sergej Milinković - Savić nije krio razočaranje nakon poraza Srbija od selekcije Švajcarske 2:1 u drugom kolu grupe E na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

“Skupi ekipu i podrži Orlove uz M&Ms”

„Nismo smeli ono sebi da dopustimo, ali eto desilo se i sada bi trebalo da se fokusiramo na sledeću utakmicu. Za nas je sve izgledalo u prvom poluvremenu kako treba, sve je bilo dobro, igrali smo, ali u drugi deo meča smo izgleda ušli sa nekim mislima da vodimo, da treba možda da se povučemo, što mislim da je greška bila. Hteli smo da sačuvamo tri boda, povukli smo se, napravili neke greške. Nadamo se najboljem protiv Brazila“, rekao je Milinković-Savić.

Srpski vezista veruje da Srbija može da napravi iznenađenje i savlada Brazil. „Lepo, izađemo na teren sa željom da pobedimo. Mi moramo da pobedimo, i što da ne", rekao je Sergej, koji je sa mladom reprezentacijom osvojio titulu prvaka sveta savladavši upravo Brazil u velikom finalu.

Sergej je prokomentarisao i suđenje na meču sa Švajcarcima.

„Na sudiju možemo da budemo besni koliko god hoćemo, po nas nije dobro sudio, ali on je arbitar, odlučuje o svemu. Ovaj meč i njegove postupke moramo što pre da zaboravimo i da razmišljamo samo o Brazilu“. Sergej smatra da je velika greška „Prvo mislim da je ogromna greška FIFA da Nemac sudi Švajcarcima, to je kao kada bi nama sudio Crnogorac. Znam nemački jezik pa sam ga pitao zašto mi je dao žuti karton, a on mije samo odgovorio da je bio preoštar i to je to. Ok, napravio sam faul, bio je grub start, ali bio mi je prvi. Ista situacija bila je i sa Matićem, a Brih ju je odmah sankcionisao. Matiću je rekao da će ga isključiti, meni nije, ali sve je to bilo previše oštro“, zaključuje Sergej.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

STOJKOVIĆ POSLE PORAZA OD ŠVAJCARSKE: Teško kao kad su mi roditelji umrli (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track